Maj 26, 2020
G915 TKL kombinuje sofisticirani dizajn sa najmodernijim tehnologijama i ...
Maj 25, 2020
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST - 25. maj 2020. godine
Maj 18, 2020
U prvom kvartalu 2020. godine, opšti sporazum o mreži NVIDIA partnera (NPN) ...
Maj 05, 2020
Intel je predstavio 10. generaciju desktop procesora Intel® Core™ S-serije, ...
April 30, 2020
AMD proširuje 3. generaciju AMD Ryzen™ desktop porodice procesora, oslobodivši ...
April 24, 2020
Novi AMD EPYC™ procesori druge generacije redefinišu performanse za bazu ...
April 21, 2020
Novi Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš isporučuje vrhunske gejming ...
April 16, 2020
ASBIS je postao ovlašćeni partner kompanije Kino-mo (trguje kao HIPERVSN) i ...
April 06, 2020
Prestigio Click & Touch multimedijalna tastatura sa touchpad-om na tasterima ...
Mart 31, 2020
Jednostavnost upravljanja bazama podataka u HCI okruženjima
Infortrend GS 5000 podiže performanse i efikasnost modernih data centara

Jun 19, 2018

Infortrend GS 5000 podiže performanse i efikasnost modernih data centara

Kompanija InforTrend® Technology, Inc. najavila je danas da je EonStor GS 5000, sistem za skladištenje podataka visokih performansi dizajniran za data centre, obogaćen Intelovim Xeon E5 8-jezgrenim procesorom, što mu obezbeđuje maksimalni protok od 22 GB/s.Uz podršku sa 4 nezavisna “Stack” porta za proširenje, moguće je povećati ukupan kapacitet uređaja do maksimalnih 1680 diskova (više od 20 PB). Takođe poseduje 16 slotova za proširenje za maksimalnu povezanost od 64 x 16 Gb/s Fibre Channel i do maksimalnih 1 TB memorije. EonStor GS 5000 omogućava izuzetno visoke performance kada je u pitanju protok podataka, povezanost i proširenje. Napredna podrška protokolima (8/16 FC, 1/10/40 GbE i 56 GbE InfiniBand itd.) i jedinstvena storage arhitektura (NAS + SAN + cloud) omogućavaju poslovnim korisnicima da postignu izuzetno visoke performanse kada je u pitanju “Storage” u data centru, kao i da zadrže fleksibilnost ciljane implementacije.

EonStor GS 5000 dolazi sa jednostavnim i snažnim alatom za upravljanje EonOne, koji omogućava IT-ju da nadzire i upravlja višestrukim sistemom sa jednog mesta, sa bilo koje lokacije, sa potpunim uvidom u sam sistem. Ugrađena funkcija Cloud Storage Gateway može se jednostavno integrisati sa glavnim cloud serverima, kao što su Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud i Cloud Alibaba za proširenje kapaciteta, sigurnosno kopiranje podataka i cloud memorijom.

EonStor GS 5000 omogućava korisnicima zbog visokog protoka podataka veliko povećanje performansi i efikasnost koji su obavezni u modernim data centrima. Kao takav, on je savršen izbor za kompanije koje žele Storage visokih performansi za obradu masivnih količina podataka", rekao je Thomas Kao, viši direktor Product Planning na Infortrendu.

Za više informacija o Infortrend storage kontaktirajte nas: infosales@asbis.rs