Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
Valenze: Prestigio automatski otvarač za vino, savršen za vinske entuzijaste i profesionalne somelijere

Jun 14, 2021

Prestigio

Valenze: Prestigio automatski otvarač za vino, savršen za vinske entuzijaste i profesionalne somelijere

Prestigio je proširio svoj asortiman vinskih dodataka dodavanjem novog automatskog otvarača za vino pod nazivom Valenze. Ovaj intuitivan, kompaktan uređaj se lako kontroliše pomoću dva dugmeta. Odličan je izbor, kako za profesionalne somelijere, tako i za kućnu upotrebu.

Kupi onlajn


Valenze

Proverite dostupnost sa vašim komercijalistom

Valenze je automatski otvarač za vino koji predstavlja savremeni uređaj, lak za upotrebu, a koji je istovremeno i moderan dodatak za vaš dom. Sve što vam je potrebno za rukovanje uređajem su dva dugmeta.

Hoćete da otvorite flašu? Pričvrstite uređaj na usko grlo, pritisnite dugme i pustite otvarač za vino da uradi sve ostalo. Proces traje samo nekoliko sekundi i ne zahteva fizički napor.

Valenze se napaja baterijama, a sa jednim punjenjem može otvoriti i do 80 boca. To je ono što ga čini tako pogodnim za velike proslave ili degustacije vina. Otvarač za vino takođe dolazi sa nožem za rezanje folije, aeratorom i vakuumskim čepom.

 

Aerator zasićuje vino kiseonikom i tako mnogo brže otkriva sve suptilne note njegovog ukusa i sve njegove arome. Ovo je posebno korisno za “vintage” vina sa složenom, višeslojnom aromom i visokim sadržajem tanina: specijalnih hemikalija koje jačaju vino i daju mu kiselkast ukus.

Samo kroz zasićenje kiseonikom možete na pravi način osetiti živahnu paletu nežnih voćnih i cvetnih nota vina.

Vakumski čep bezbedno zatvara bocu, ne propušta vazduh i pomaže vinu da zadrži svoja svojstva. Ovako zapečaćena flaša vina može da se čuva od nekoliko sati pa čak do nekoliko dana.

Valenze ima kompaktnu veličinu i čvrsto telo napravljeno od brušenog metala ofarbanog u crvenu boju. Čini upečatljiv dodatak za stolom i odličan je kao vaš sekundarni pribor, posuđe ili dekor. Takođe je od koristi tokom izleta ili na putovanjima. Mat površina znači neklizajući hvat, čak i ako otvarač za vino držite mokrim rukama.

Zahvaljujući privlačnom dizajnu i ekološki prihvatljivoj poklon ambalaži, Prestigio Valenze predstavlja moderan i praktičan poklon, bez obzira kome ga poklanjate: profesionalnom somelijeru ili jednostavno - nekome ko voli dobro vino.


O Prestigio-u

Prestigio je međunarodni brend koji već više od 20 godina nudi širok spektar potrošačke elektronike za dom, obrazovanje i posao. Kompanija prodaje proizvode u 30 zemalja širom sveta, sa preko 25 miliona prodatih uređaja tokom svojeg postojanja. Proizvodi brenda uključuju pametne uređaje i dodatke, inovativna rešenja za poslovanje i obrazovanje. Prestigio je predstavio prvu interaktivnu tastaturu na svetu sa integrisanim tačpedom u tasterima, kao i pametne zvučnike, prenosive akustične sisteme, skrivene bežične punjače, power bank-ove na bazi grafena, a ovo je samo početak. Slogan kompanije za lansiranje novih proizvoda je “The art of hi-tech“, jer se posebna pažnja poklanja inovacijama, visokokvalitetnim vrhunskim materijalima i savremenoj tehnologiji. Prestigio brend je u vlasništvu ASBISC Enterprises Plc., jednog od vodećih distributera IT proizvoda na tržištima EMEA. Ima proizvodne, dizajnerske i tehničke kapacitete u Evropi, Kini i Belorusiji. Prestigio ima kancelarije u 15 zemalja u različitim regionima, uključujući ZND, Ukrajinu, Evropu, Bliski istok i Afriku.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.