Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Jun 02, 2023
ASBIS Srbija, vodeći distributer IT proizvoda i rešenja, proširuje svoju ...
Maj 25, 2023
Iskusite do sada neviđene performanse, vizuelne efekte i efikasnost u gejmingu ...
April 24, 2023
Najnoviji NUC sa Intel Core procesorima 13. generacije idealan je za svaki ...
Mart 24, 2023
Dva meseca nakon što je Intel lansirao 4. generaciju Intel Xeon skalabilnih ...
Mart 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” ...
Mart 02, 2023
Predstavljamo AMD RYZEN 7000 seriju procesora podržanu sa novom AMD 3D V-Cache™ ...
Februar 07, 2023
Sa frekvencijom od 6,0 GHz, i9-13900KS je predstavlja prekretnicu u PC ...
Februar 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT ...
Januar 31, 2023
Prema izveštaju IDC MarketScape-a, glavnog alata za procenu dobavljača u ICT ...
Januar 30, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju ...
Valenze: Prestigio automatski otvarač za vino, savršen za vinske entuzijaste i profesionalne somelijere

Jun 14, 2021

Prestigio

Valenze: Prestigio automatski otvarač za vino, savršen za vinske entuzijaste i profesionalne somelijere

Prestigio je proširio svoj asortiman vinskih dodataka dodavanjem novog automatskog otvarača za vino pod nazivom Valenze. Ovaj intuitivan, kompaktan uređaj se lako kontroliše pomoću dva dugmeta. Odličan je izbor, kako za profesionalne somelijere, tako i za kućnu upotrebu.

Kupi onlajn


Valenze

Proverite dostupnost sa vašim komercijalistom

Valenze je automatski otvarač za vino koji predstavlja savremeni uređaj, lak za upotrebu, a koji je istovremeno i moderan dodatak za vaš dom. Sve što vam je potrebno za rukovanje uređajem su dva dugmeta.

Hoćete da otvorite flašu? Pričvrstite uređaj na usko grlo, pritisnite dugme i pustite otvarač za vino da uradi sve ostalo. Proces traje samo nekoliko sekundi i ne zahteva fizički napor.

Valenze se napaja baterijama, a sa jednim punjenjem može otvoriti i do 80 boca. To je ono što ga čini tako pogodnim za velike proslave ili degustacije vina. Otvarač za vino takođe dolazi sa nožem za rezanje folije, aeratorom i vakuumskim čepom.

 

Aerator zasićuje vino kiseonikom i tako mnogo brže otkriva sve suptilne note njegovog ukusa i sve njegove arome. Ovo je posebno korisno za “vintage” vina sa složenom, višeslojnom aromom i visokim sadržajem tanina: specijalnih hemikalija koje jačaju vino i daju mu kiselkast ukus.

Samo kroz zasićenje kiseonikom možete na pravi način osetiti živahnu paletu nežnih voćnih i cvetnih nota vina.

Vakumski čep bezbedno zatvara bocu, ne propušta vazduh i pomaže vinu da zadrži svoja svojstva. Ovako zapečaćena flaša vina može da se čuva od nekoliko sati pa čak do nekoliko dana.

Valenze ima kompaktnu veličinu i čvrsto telo napravljeno od brušenog metala ofarbanog u crvenu boju. Čini upečatljiv dodatak za stolom i odličan je kao vaš sekundarni pribor, posuđe ili dekor. Takođe je od koristi tokom izleta ili na putovanjima. Mat površina znači neklizajući hvat, čak i ako otvarač za vino držite mokrim rukama.

Zahvaljujući privlačnom dizajnu i ekološki prihvatljivoj poklon ambalaži, Prestigio Valenze predstavlja moderan i praktičan poklon, bez obzira kome ga poklanjate: profesionalnom somelijeru ili jednostavno - nekome ko voli dobro vino.


O Prestigio-u

Prestigio je međunarodni brend koji već više od 20 godina nudi širok spektar potrošačke elektronike za dom, obrazovanje i posao. Kompanija prodaje proizvode u 30 zemalja širom sveta, sa preko 25 miliona prodatih uređaja tokom svojeg postojanja. Proizvodi brenda uključuju pametne uređaje i dodatke, inovativna rešenja za poslovanje i obrazovanje. Prestigio je predstavio prvu interaktivnu tastaturu na svetu sa integrisanim tačpedom u tasterima, kao i pametne zvučnike, prenosive akustične sisteme, skrivene bežične punjače, power bank-ove na bazi grafena, a ovo je samo početak. Slogan kompanije za lansiranje novih proizvoda je “The art of hi-tech“, jer se posebna pažnja poklanja inovacijama, visokokvalitetnim vrhunskim materijalima i savremenoj tehnologiji. Prestigio brend je u vlasništvu ASBISC Enterprises Plc., jednog od vodećih distributera IT proizvoda na tržištima EMEA. Ima proizvodne, dizajnerske i tehničke kapacitete u Evropi, Kini i Belorusiji. Prestigio ima kancelarije u 15 zemalja u različitim regionima, uključujući ZND, Ukrajinu, Evropu, Bliski istok i Afriku.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.