Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
Supermicro X11 sistemi povećavaju performanse i do 36%* sa novim Intel Xeon skalabilnim procesorima

Februar 25, 2020

Supermicro, Intel, Xeon, X11, 2ND GEN

Supermicro X11 sistemi povećavaju performanse i do 36%* sa novim Intel Xeon skalabilnim procesorima

Sa preko 100 sistema koji podržavaju sve nove procesore koji donose više jezgara, frekvencije i keš memorije sa do 36% boljom izvedbom cena ili do 61% nižim troškovima procesora za jednake performanse nasuprot trenutnim ponudama*

Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), svetski lider u računarstvu za preduzeća, skladištenju, mrežnim rešenjima i zelenoj tehnologiji, najavio je potpuno optimizovanu podršku u najširem portfoliju X11 servera i sistema za skladištenje najnovije druge generacije Intel Xeon skalabilnih procesora. Ova najava stigla je u isto vreme kada je Intel lansirao ove nove procesore.

Prednosti performansi: vodeće performanse i poboljšan TCO

Supermicro je optimizovao  svoj X11 server i sisteme za skladištenje kako bi u potpunosti iskoristio prednosti performansi najnovijih Intel Xeon skalabilnih procesora druge generacije (bivši kôdni naziv Cascade Lake-R ili CLX-R) koji proširuju jedinstvene mogućnosti, uključujući ugrađeno ubrzanje AI sa Intel Deep Learning Boost-om i podrškom za trajnu memoriju Intel Optane. Supermicrov napredni dizajn toplotnog upravljanja i napajanja omogućuju ovim novim procesorima da ostvare svoj puni potencijal u najopsežnijoj ponudi serverskih sistema na tržištu.

„Mi u Supermicro-u klijentima uvek nudimo pristup najnovijim tehnologijama što je pre moguće kako bismo im pomogli da ostvare vodeće performanse i poboljšani TCO uz bolje performanse servera u istom cenovnom rangu“, rekao je Charles Liang, predsednik i CEO kompanije Supermicro. „Sa najjačom i najzelenijom linijom proizvoda u industriji, naša rešenja u potpunosti iskorištavaju najnovije Intel Xeon skalabilne procesore druge generacije kako bismo osigurali do 36% bolje performanse u istom cenovnom rangu ili do 61% niže cene procesora uz ekvivalentne performanse u odnosu na trenutnu ponudu."*“

„Sistemi sa najnovijim Intel Xeon skalabilnim procesorima druge generacije pružaju performanse, mogućnosti i inovacije koji ubrzavaju performanse aplikacija i AI uvide u radna opterećenja kod računarstva, skladištenja i mreža,” rekla je Lisa Spelman, potpredsednica i generalni direktor Intel Xeon i Memory Grupe. “Supermicro platforme pomoći će kupcima da u potpunosti iskoriste veće performanse i vrednosti naših najnovijih Intel Xeon skalabilnih procesora.

Najširi portfolio X11 servera i sistema za skladištenje u industriji

Opsežan portfolio sistema uključuje Supermicro Ultra, BigTwin™, SuperBlade®, GPU sisteme, radne stanice i druge, sa više novih ponuda procesora koji isporučuju povećanu frekvenciju, broj jezgara i/ili konfiguracije keš memorije kako bi se povećale opcije kupca u pogledu performansi i vrednosti na mnogim od njihovih najpopularnijih tačaka za određivanje cena. Opremljene ovim novim modelima procesora, postojeće Supermicro X11 platforme mogu pružiti veće performanse po istim ili nižim cenama od postojećih modela.


Za više informacija o kompaniji Supermicro i Supermicro proizvodima, kontaktirajte vad@asbis.rs.

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.