Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Supermicro nudi najširi portfolio sistema zasnovanih na trećoj generaciji Intel Xeon skalabilnih procesora

April 14, 2021

Supermicro, INTEL

Supermicro nudi najširi portfolio sistema zasnovanih na trećoj generaciji Intel Xeon skalabilnih procesora

2x veći All-Flash NVMe protok, do 12TB * memorije, otvoreni OCP 3.0 I/O, maksimalno GPU ubrzanje, robustan 5G, kao i ušteda energije i najveća dostupna računarska gustina

San Hoze, Kalifornija, 6. april, 2021. -- Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI) je globalni lider u korporativnom računarstvu, skladištenju, umrežavanju i zelenoj računarskoj tehnologiji. Predstavlja najkompletniju industrijsku liniju servera koja uključuje najnovije Intel Xeon skalabilne procesore treće generacije koji pružaju vodeće performanse i smanjen TCO te smanjene ukupne troškove za životnu sredinu (TCE). Novi X12 sistemi već su uveliko primenjeni u inovativnim organizacijama kao što je Univerzitet Osaka.

Naša nova, Hyper, linija proizvoda dizajnirana je za maksimalne performanse i može da sadrži 32 DIMM memorije velike brzine, četiri GPU kartice visokih performansi i do 400 Gbit LAN pa samim tim podržava i najzahtevnije potrebe naših kupaca. Usko sarađujemo sa tehnološkim partnerima iz cele industrije kako bismo isporučili širok spektar servera i sistema za skladištenje podataka optimizovanih za razna radna opterećenja i isporučujemo najbolja rešenja, od sistema sa vrhunskim performansama, poput Hyper-a ili naše Delta GPU platforme za optimizaciju dubokog učenja, do isplativih TCO optimizovanih platformi, kao što je nova platforma za streaming video zapisa: 2U 2-Node. Ponosni smo što dizajniramo i proizvodimo ove sisteme u našem sedištu u Silicijumskoj dolini i našim fabrikama na Tajvanu koje se veoma brzo razvijaju.” kaže Charles Liang, predsednik i osnivač kompanije Supermicro.

Ćitava linija od preko 100 optimizovanih sistema, uključujući Hyper, SuperBlade®, Twin porodicu proizvoda (BigTwin®, TwinPro® i FatTwin®), Ultra, CloudDC, GPU, Telco / 5G i Edge servere, se odlikuje Intel Xeon skalabilinim procesorima 3. generacije. Vrhunski Intel Xeon procesor, Platinum 8380, nudi čak 40 jezgara koji rade na 2,3 GHz i pruža vodeće performanse u industriji. Ovi mrežno optimizovani procesori se koriste i u sveobuhvatnom  5G portfoliju i ugrađenim edge sistemima. BigTwin sa više čvorova i SuperBlade sistemi sa Intel Speed Select procesorima pružaju fleksibilnost i efikasnost za dobavljače usluga u oblaku. Takođe, jednoprocesorski WIO i sistemi za skladištenje podataka donose ubedljive uštede troškova za opšte namene i storage primene. Portfolio uključuje konfiguracije sa vodenim hlađenjem za procesore velike snage u sistemima velike gustine, a u HPC instalacijama, sa opcijom direktnog tečnog hlađenja radi uklanjanja ograničenja tradicionalnog vazdušnog hlađenja, što pomaže da se smanje ukupni operativni troškovi data centra. Sa rastom veštačke inteligencije i mašinskog učenja, Supermicro ističe portfolio novih GPU sistema zasnovanih na trećoj generaciji Intel Xeon skalabilnih procesora. Ovi sistemi koriste dvostruko povećanje PCI-E 4.0 I/O za postizanje poboljšanih performansi radnog opterećenja. Portolio uključuje visoko integrisane 4U 8GPU sisteme za velika radna opterećenja i 2U 2-Node jednoprocesorske GPU sisteme sa poboljšanom efikasnošću napajanja, za igre u oblaku i striming. CloudDC platforma, sa uravnoteženom arhitekturom sa namenskim ulazno-izlaznim i all-flash memorijskim prostorom za svaki procesor, omogućava sistemu da isporučuje niže kašnjenje, veće performanse i omogućava direktan daljinski pristup memoriji (RDMA) u velikim cloud okruženjima.

Preuzmi brošuru X12 serverska rešenja >>

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.