Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
ReVolt A2 i ReVolt A3 prave revoluciju u svetu bežičnog punjenja

Oktobar 01, 2020

Prestigio

ReVolt A2 i ReVolt A3 prave revoluciju u svetu bežičnog punjenja

Prestigio predstavlja liniju nevidljivih uređaja za bežično punjenje koje se mogu instalirati na šanku, hotelskoj recepciji, u čekaonicama ili kancelarijama. ReVolt A2 i ReVolt A3 su savršena rešenja za vaše poslovanje.

KUPI ONLAJN

ReVolt A3

Proverite dostupnost


Nevidljivi uređaj za bežično punjenje prikladan je i praktičan dodatak za vlasnike kafića, barova, sportskih klubova i hotela. Gosti će provoditi više vremena u objektima kako bi u potpunosti napunili svoje mobilne uređaje, a dostupnost samog bežičnog punjača povećava prosečan iznos na računima kupaca. To predstavlja vrlo dobar razlog da koristite ReVolt A2 i ReVolt A3 u poslovanjima koja su orijentisana ka klijentima.

Razlika među modelima leži u njihovim karakteristikama. ReVolt A2 puni snagom od 5W, a ReVolt A3 daje snagu od 10W, što omogućava da veoma brzo napunite bateriju svojih omiljenih uređaja. ReVolt A3 puni brže i predstavlja savršeno rešenje za one koji su svakodnevno aktivni i iz minuta u minut planiraju svoje dnevne rutine. Oba uređaja za punjenje se mogu postaviti ispod bilo koje nemetalne površine, debljine do 35 mm za ReVolt A3 i debljine đdo 40 mm za ReVolt A2.

Ovi skriveni bežični punjači su must-have za svaku organizaciju u koju ljudi dolaze radi druženja, rada, posla ili jednostavno zarad dobrog provoda. ReVolt A2 i ReVolt A3 su praktični i funkcionalni uređaji koji se uklapaju u bilo koji enterijer jer su potpuno skriveni.

Nevidljivi Prestigio punjači se mogu ugraditi ispod bilo koje nemetalne radne ploče: način ugradnje je brz i lak, ne zahteva napor a ugradna površina može biti izrađena od stakla, plastike, drveta ili čak granita.

Ne morate da razmišljate o sigurnosti samih uređaja jer način pričvršćivanja garantuje bezbednost instalacije. Klijenti svoje uređaje mogu puniti jednostavnim postavljanjem istih na sto ispod kojeg je instaliran skriveni bežični punjač.

Glavna prednost ovakvih bežičnih punjača jeste pogodnost upotrebe. Zaboravite na zbunjujuće i zapetljane kablove koji se koriste za punjenje svakog uređaja ponaosob i koje morate umetnuti u konektore. ReVolt A2 i ReVolt A3 pružaju posetiocima najjednostavniji način punjenja svojih pametnih telefona i to direktno sa stola opremljenog ugrađenim bežičnim punjačem.

ReVolt A2 i A3 linija je kompatibilna je sa svim uređajima koji podržavaju bežično punjenje. Oni pune ne samo pametne telefone već i pametne satove, bežične slušalice i tablet uređaje. Posetioci će ceniti fleksibilnost bežičnog punjenja. Prestigio skriveni bežični punjači funkcionišu prema međunarodnom Qi standardu i svaki uređaj koji je kompatibilan sa ovim standardom kompatibilan je i sa gore pomenutim uređajima. Pored toga, korisnici su u mogućnosti i da koriste svoj mobilni uređaj dok se puni: da kucaju poruke, pregledaju fid na društvenim mrežama ili čitaju vesti.

Sigurnosni sistem na više nivoa, koji je u skladu sa međunarodnim standardima, garantuje stabilno i sigurno punjenje mobilnih uređaja.

Za više informacija i porudžbine kontaktirajte ASBIS komercijaliste.

O brendu Prestigio

Prestigio je međunarodni brend koji već 20 godina nudi širok spektar potrošačkih rešenja za kućne, poslovne i obrazovne potrebe. Svoje proizvode ova kompanija prodaje u 30 zemalja širom sveta sa preko 25 miliona do sada prodatih uređaja.

Proizvodi brenda Prestigio obuhvataju pametne uređaje i dodatnu opremu te inovativna poslovna i obrazovna rešenja. Prestigio je svetu predstavio prvu interaktivnu tastaturu sa tačpedom integrisanim u tastere, kao i pametne zvučnike, prenosive zvučne sisteme, skrivene bežične punjače, eksterne baterije na bazi grafena, a sve ovo je tek početak. Slogan kompanije za lansiranje novih proizvoda je „The art of hi-tech“, jer se posebna pažnja posvećuje inovacijama, visoko-kvalitetnim premijum materijalima i modernim tehnologijama.

Brend Prestigio je u vlasništvu kompanije ASBISc Enterprises Plc., jednog od vodećih distributera IT proizvoda na EMEA tržištu. Proizvodna, projektantska i tehnička odeljenja se nalaze u Evropi, Kini i Belorusiji dok se Prestigio kancelarije nalaze u 15 država sveta, uključujući ZND, Ukrajinu, Evropu, Bliski istok i Afriku.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.