Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
Prestigio Supreme – Snažni 2-u-1 bluetooth zvučnik

Oktobar 09, 2020

Prestigio

Prestigio Supreme – Snažni 2-u-1 bluetooth zvučnik

Prestigio predstavlja vrhunski prenosni zvučnik jedinstvenog magnetnog dizajna sa True Wireless Stereo funkcijom. Prestigio Supreme je pravo oličenje tehnološkog magnetizma: dva zvučnika se u sekundi spajaju u jedan zvučnik od 16W, a isto tako brzo se transformišu u dva zvučnika od po 8W.

KUPI ONLAJN

Supreme

Kliknite za
ASBIS B2B portal


Po čemu je Prestigio Supreme jedinstven? Ovaj stereo zvučnik kombinuje snažan i čist zvuk u magnetnom kućištu koje se može razdvojiti na dva dela. Postavite zvučnike u različite uglove sobe i uživjate u okružujućem, zadivljujućem zvuku ili ih spojite u jedan zvučnik od 16W za maksimalnu snagu.

Supreme je opremljen baterijom koja garantuje do 15 sati neprekidne reprodukcije muzike. Savršen je izbor za svakodnevnu razonodu ili kućne žurke. Napravite plejlistu svojih omiljenih pesama ili verujte muzičkom ukusu svojih prijatelja koji će puštati svoje omiljene numere pomoću pametnog telefona i Bluetooth modula. Domet bežične veze je 36m na otvorenom prostoru i 10m u zatvorenom prostoru.

Zahvaljujući True Wireless Stereo funkciji, Supreme zvučnik će ispuniti bilo koji prostor neverovatno bogatim zvukom i pomoći vam da stvorite prijatnu atmosferu na zabavama koje organizujete.

Prestigio Supreme pruža ne samo zvuk visokog kvaliteta, već i glasovnu podršku za Siri i Google Now, tako da ćete uvek biti u toku sa najnovijim dešavanjima. Zamolite svog virtuelnog pomoćnika da postavi alarm, saopšti vremensku prognozu ili pročita najnovije vesti dok idete na posao ili važan događaj.

Među karakteristikama prenosnog zvučnika vredi istaći i funkciju glasovne povezivosti koja omogućava primanje poziva čak i dok slušate muziku. Muzika će prestati da se reprodukuje kada odgovorite na poziv, a nakon završetka poziva audio sadržaj će nastaviti da se reprodukuje.

Supreme zvučnik ima ovalni oblik, a njegove glatke linije ističu elegantan dizajn, osmišljen do poslednjeg detalja. Ovaj model je dostupan u tri boje: crvenoj, beloj i crnoj. Kućište je uokvireno silikonom, koji je gladak na dodir. Ovo sprečava da vam zvučnik isklizne iz ruku, a metalni karabinjer olakšava nošenje uređaja do odredišta.

Prestigio Supreme vam garantuje nezaboravna druženja sa vašim prijateljima.

Za više informacija i porudžbine kontaktirajte ASBIS prodajni tim.

O brendu Prestigio

Prestigio je međunarodni brend koji već 20 godina nudi širok spektar potrošačkih rešenja za kućne, poslovne i obrazovne potrebe. Svoje proizvode ova kompanija prodaje u 30 zemalja širom sveta sa preko 25 miliona do sada prodatih uređaja.

Proizvodi brenda Prestigio obuhvataju pametne uređaje i dodatnu opremu te inovativna poslovna i obrazovna rešenja. Prestigio je svetu predstavio prvu interaktivnu tastaturu sa tačpedom integrisanim u tastere, kao i pametne zvučnike, prenosive zvučne sisteme, skrivene bežične punjače, eksterne baterije na bazi grafena, a sve ovo je tek početak. Slogan kompanije za lansiranje novih proizvoda je „The art of hi-tech“, jer se posebna pažnja posvećuje inovacijama, visoko-kvalitetnim premijum materijalima i modernim tehnologijama.

Brend Prestigio je u vlasništvu kompanije ASBISc Enterprises Plc., jednog od vodećih distributera IT proizvoda na EMEA tržištu. Proizvodna, projektantska i tehnička odeljenja se nalaze u Evropi, Kini i Belorusiji dok se Prestigio kancelarije nalaze u 15 država sveta, uključujući ZND, Ukrajinu, Evropu, Bliski istok i Afriku.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.