Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
Prestigio proširuje asortiman grafenskih power bank-ova

April 12, 2021

Prestigio

Prestigio proširuje asortiman grafenskih power bank-ova

Prestigio postepeno širi svoj asortiman eksternih baterija izrađenih od grafena, najinovativnijeg materijala u elektronici

Prestigio najavljuje lansiranje dva nova modela grafenskih power bank-ova - Graphene PD i Graphene PD PRO Watch Edition. Glavna razlika između ova dva modela je dostupnost ugrađenog punjača za Apple Watch. USB-C port pomaže Graphene PD PRO Watch Edition modelu da nesmetano puni laptopove snage do 45W, uključujući MacBook Air.

Graphene PD i Graphene PD PRO Watch Edition power bank-ovi velikog kapaciteta mogu vrlo brzo napuniti ne samo za Apple Watch, iPhone i AirPods, već su kompatibilni i sa svim uređajima koji podržavaju savremeni Qi standard bežičnog punjenja, kao što su pametni satovi, bežične slušalice, pametni telefoni i drugi mobilni uređaji.

Štaviše, Graphene PD i Graphene PD PRO Watch Edition mogu istovremeno puniti pet uređaja. To je isključivo moguće zbog grafena, revolucionarnog materijala u elektronici, koji štiti uređaje od pregrevanja i produžava im životni vek. Graphene PD Watch Edition ima kapacitet od 10.000mAh, dok Graphene PD PRO Watch Edition ima kapacitet od 20.000mAh. Ovaj kapacitet je sasvim dovoljan za na primer tri odnosno šest kompletnih punjenja vašeg mobilnog telefona.

Graphene PD PRO Watch Edition je dovoljno snažan da može puniti i laptopove snage do 45W. Punjenje se odvija preko USB-C porta koji se može koristiti za brzo punjenje - za razliku od starih USB portova. Budući da je USB-C standardni port za laptopove poslednje generacije, Graphene PD PRO Watch Edition će jednostavno puniti čak i MacBook Air.

Power bank-ovi su opremljeni posebnim LED displejem, koji prikazuje kada je potrebno napuniti same uređaje. Potpuno punjenje Graphene PD PRO Watch Edition uređaja zahteva 110 minuta, a punjenje Graphene PD Watch Edition uređaja traje 50 minuta. Podržavaju end-to-end punjenje, što znači da mogu puniti i sami sebe dok istovremeno bežično pune i druge uređaje, bez pregrevanja.

Poznavaocima elegantnog dizajna, Graphene PD i Graphene PD PRO Watch Edition uređaji će delovati poprilično koncizno nasuprot njihovim brojnim funkcionalnostima. Kućište je napravljeno od aluminijuma i kaljenog stakla a u pakovanju se dobija i crna futrola od prave kože. Budite sa stilom kuda god da krenete.

Uz Prestigio grafenske punjače dolaze i adapteri za električne mreže SAD-a, Kine, Evrope i Velike Britanije. 

Graphene PD i Graphene PD PRO Watch Edition su inovativni uređaji za brzo i sigurno punjenje i u skladu su sa svim međunarodnim standardima.

 

O brendu Prestigio

Prestigio je međunarodni brend koji već 20 godina nudi širok spektar potrošačkih rešenja za kućne, poslovne i obrazovne potrebe. Svoje proizvode ova kompanija prodaje u 30 zemalja širom sveta sa preko 25 miliona do sada prodatih uređaja.

Proizvodi brenda Prestigio obuhvataju pametne uređaje i dodatnu opremu te inovativna poslovna i obrazovna rešenja. Prestigio je svetu predstavio prvu interaktivnu tastaturu sa tačpedom integrisanim u tastere, kao i pametne zvučnike, prenosive zvučne sisteme, skrivene bežične punjače, eksterne baterije na bazi grafena, a sve ovo je tek početak. Slogan kompanije za lansiranje novih proizvoda je „The art of hi-tech“, jer se posebna pažnja posvećuje inovacijama, visoko-kvalitetnim premijum materijalima i modernim tehnologijama.

Brend Prestigio je u vlasništvu kompanije ASBISc Enterprises Plc., jednog od vodećih distributera IT proizvoda na EMEA tržištu. Proizvodna, projektantska i tehnička odeljenja se nalaze u Evropi, Kini i Belorusiji dok se Prestigio kancelarije nalaze u 15 država sveta, uključujući ZND, Ukrajinu, Evropu, Bliski istok i Afriku.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.