Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 12, 2021
Prestigio postepeno širi svoj asortiman eksternih baterija izrađenih od ...
Mart 23, 2021
Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o ...
Mart 19, 2021
Ultimativni 1440p gejming. Baziran na revolucionarnoj AMD RDNA™ 2 arhitekturi.
Mart 17, 2021
Desktop procesori Intel® Core™ S-serije 11. generacije (kodnog imena „Rocket ...
Mart 15, 2021
Veštačka inteligencija pokrenula je novo doba kreativnosti i domišljatosti. ...
Mart 04, 2021
Prestigio je proširio svoj portfolio proizvoda pametnom tastaturom druge ...
Mart 02, 2021
Intel SSD 670p nudi pravi balans između performansi, troškova i snage za ...
Februar 26, 2021
Prestigio proširuje asortiman modernih punjača za praktično i brzo punjenje ...
Februar 23, 2021
Prestigio vam predstavlja ReVolt A8, novu kompaktnu bežičnu stanicu za punjenje ...
Februar 08, 2021
Poštovani, hvala vam na iskazanom interesovanju za ASBISc Enterprises Plc ...
Prestigio Click&Touch inovativna tastatura izašla kao pobednik sa Red Dot Award-a 2020

April 06, 2020

Prestigio, Clevetura, AWARD

Prestigio Click&Touch inovativna tastatura izašla kao pobednik sa Red Dot Award-a 2020

Prestigio Click & Touch multimedijalna tastatura sa touchpad-om na tasterima osvojila je četiri Red Dot 2020 nagrade za izvanredan kvalitet dizajna

Žiri Red Dot-a je doneo svoju odluku: Prestigio Click & Touch je izašao kao pobednik sa Red Dot Award-a: Dizajn proizvoda 2020 i osvojio "Red Dot" u četiri kategorije:

  • Inovativni proizvod (u kategoriji računarske i informacione tehnologije);
  • Računarska i informaciona tehnologija;
  • TV i kućna zabava;
  • Pametan proizvod (u kategoriji TV i kućne zabave)

To znači da je Prestigio multimedijalna tastatura sa touchpad-om na tasterima jedan od pobednika u najpoznatijem svetskom takmičenju u dizajnu.

Prestigio Click & Touch dizajniran je u saradnji sa kompanijom Clevetura LLC, dizajnerska kuća sa prebivalištem u Minsk High Tech Park-u, u Belorusiji i specijalizovana je za integraciju touch tehnologije na mehaničke "scissor" tastere.

Pobeda u više nominacija je zbog toga što je Click & Touch potpuno nov, pogodan način za unos informacija i promenu industrije tastatura i touchpad-a, kombinujući dva različita uređaja. 

Click & Touch uključuje mogućnosti tastature, touchpad-a i miša, pružajući automatski neometan prelaz između tipkanja i kontrole kursora. Sistem tastature ima funkciju „pametnog prebacivanja“ i „razume“ u kom režimu korisnik radi, automatski prelazeći da bi obavljao funkcije tastature i touchpad-a.

Prestigio Click & Touch tastatura sa tačpedom na tasterima, koja funkcioniše na principu Clevetura Touch on Keys® tehnologije, predstavlja savršenu kombinaciju za upotrebu i funkcionalnost. Uređaj je tehnički napredan i vizuelno privlačan što olakšava upravljanje pametnim televizorom, računarom, interaktivnom tablom, igračkom konzolom, tabletom, pa čak i pametnim telefonom. Do 5 uređaja se može istovremeno povezati na Click & Touch tastaturu preko 3 Bluetooth kanala, USB Type-C konektora i / ili RF. 

Detaljna evaluacija proizvoda koji su ušli u Red Dot Award:

Dizajn proizvoda nudi dizajnerima i proizvođačima iz celog sveta platformu za procenu njihovih proizvoda. Tokom 2020. godine, dizajneri i kompanije iz 60 zemalja su uneli više od 6.500 proizvoda u takmičenje. Međunarodni žiri čini iskusne stručnjake iz različitih disciplina i okuplja se oko 65 godina kako bi odabrao najbolje dizajne godine. Proces odlučivanja traje nekoliko dana i zasnovan je na dva suštinska kriterijuma: sudije testiraju sve podatke kako bi se procenili ne samo estetski već i odabrani materijali, nivo izrade, površinska struktura, ergonomija i funkcionalnost. Nakon intenzivnih diskusija, oni donose odluku o kvalitetu dizajna proizvoda. Istinito pod motom „U potrazi za dobrim dizajnom i inovacijama“, samo najbolji dizajni dobijaju nagradu.

Čestitamo Prestigio i Clevetura timovima. Vrlo ohrabrujuće. 

Artikal je već na našem lageru. Kontaktirajte ASBIS za detaljne informacije o proizvodu.

Da saznate više o Prestigio Click&Touch multimedijalnoj tastaturi sa tačpedom na tasterima, molimo, posetite: https://click-n-touch.prestigio.com/

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.