Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
Prestigio Click&Touch 2 - Pametna tastatura i tačped za bilo koji uređaj

Mart 04, 2021

Prestigio, Clevetura, Keyboard

Prestigio Click&Touch 2 - Pametna tastatura i tačped za bilo koji uređaj

Prestigio je proširio svoj portfolio proizvoda pametnom tastaturom druge generacije. Ovo je ulazni uređaj koji kombinuje tastaturu, tačped i računarski miš. Click & Touch 2 će se naći u prodaji počev od meseca marta.

KUPI ONLAJN

Prestigio Click&Touch 2

Kliknite za ASBIS B2B

Prestigio Click & Touch 2 je multimedijalni uređaj nove generacije koji kombinuje tastaturu, tačped i računarski miš. Pomoću nje možete kucati tekst ili upravljati pokretima, uz pomoć integrisanog tačpeda. Pametnu tastaturu možete povezati sa pametnim telefonom, tabletom, računarom, pametnim televizorom i interaktivnom tablom, kao i sa igračkom konzolom.

Pretvorite tablet u prenosni računar i radite odakle god da vam to odgovara

Prestigio Click & Touch 2 je uređaj za one koji rade od kuće a i u kancelariji, koji su često na poslovnim sastancima i službenim putovanjima ili jednostavno vole inovacije. Može se koristiti u tipičnoj ili u kućnoj kancelariji, ali i usput, na izložbama, konferencijama i slično.

Uobičajene radnje su jednostavnije i brže

Ova pametna tastatura omogućava rad sa i do četiri uređaja istovremeno. Uređaj je opremljen jednim USB Type-C priključkom i tri Bluetooth kanala koji služe za povezivanje uređaja. Možete da kucate i radite sa datotekama i dokumentima na tabletu, pametnom telefonu ili računaru, lako prelazeći sa jednog uređaja na drugi.

Najjednostavnija tastatura za tekst, fotografije i video zapise

Zahvaljujući fizičkim tasterima lakše je kliktati, birati i premeštati objekte nego što je to slučaj sa tačpedom. Multimedijalni klizači osetljivi na dodir se nalaze se na vrhu: levo se nalaze tasteri za brzo premotavanje video zapisa u željeni trenutak, a desno se nalaze tasteri za podešavanje jačine zvuka. Zbog "scissor" mehanizma u samim tasterima pruža isti doživljaj kucanja kao i uobičajeni laptop računar.

Kontrola pokreta za zumiranje, pomeranje i uređivanje fotografija, video zapisa i drugih datoteka

Tačped zauzima 80% radne površine, a senzor je integrisan direktno u tastere. Tasteri odgovaraju na dodir i pokrete poput miša ili dodirne table. Možete da kucate, zumirate ili listate stranicu bez promene položaja ruku. Kucanja i pokreti se obrađuju trenutno, a kontrola kursora je uobičajena, samo treba da pomerate prst po površini tastature.

U trenutku promenite režim rada tastature

Prestigio Click & Touch 2 nudi instant prelazak između režima tastature i režima dodirne table. Integrisani mikrokontroler tastature automatski otkriva način vaših pokreta i prebacuje se sa kucanja na kontrolu pokreta. Izuzetno je koristan onima koji kucaju i žele da odbiju video poziv bez prekida rada.

Click&Touch 2 se lako prilagođava

Aplikacija Clevetura omogućava prilagođavanje površine dodirne table tako da možete udobno da radite: na primer, da celu površinu učinite dodirljivom ili samo jednim delom. Dodirna tabla se može postaviti levo ili desno. Ova funkcija čini tastaturu jednostavnom za upotrebu kako za desnoruke tako i za levoruke korisnike. Takođe je moguće preuzimati ažuriranja, promeniti osetljivost kursora i odabrati profile postavki za Mac OS, iPad OS, Android i Windows. Prestigio Click & Touch 2 je zgodan i inovativan alat za one kojima je potrebno udobno radno mesto, ma gde se nalazili.  

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.