Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
Avgust 12, 2021
Uživajte u performansama - ali i bodovima - uz ovu sjajnu promociju. Pored ...
Avgust 06, 2021
AMD
Sa ugrađenom AMD Radeon™ grafičkom karticom, desktop procesori Ryzen™ 5000 G ...
Jun 24, 2021
Imajte poverenja u ovu malu i moćnu mašinu. Zasnovan na AMD „Zen 2“ arhitekturi ...
Jun 14, 2021
Intel je oduvek bio IDM. 2021. godine, kompanija proširuje svoje planove i ...
Jun 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer sa dodatom vrednošću i dobavljač ...
Jun 07, 2021
Bilo da igrate najnovije igre, dizajnirate sledeći neboder ili obrađujete ...
Maj 24, 2021
Garantni uslovi za SSD memorijske uređaje u sistemima za "rudarenje" ...
Prestigio Click&Touch 2 - Pametna tastatura i tačped za bilo koji uređaj

Mart 04, 2021

Prestigio, Clevetura, Keyboard

Prestigio Click&Touch 2 - Pametna tastatura i tačped za bilo koji uređaj

Prestigio je proširio svoj portfolio proizvoda pametnom tastaturom druge generacije. Ovo je ulazni uređaj koji kombinuje tastaturu, tačped i računarski miš. Click & Touch 2 će se naći u prodaji počev od meseca marta.

KUPI ONLAJN

Prestigio Click&Touch 2

Kliknite za ASBIS B2B

Prestigio Click & Touch 2 je multimedijalni uređaj nove generacije koji kombinuje tastaturu, tačped i računarski miš. Pomoću nje možete kucati tekst ili upravljati pokretima, uz pomoć integrisanog tačpeda. Pametnu tastaturu možete povezati sa pametnim telefonom, tabletom, računarom, pametnim televizorom i interaktivnom tablom, kao i sa igračkom konzolom.

Pretvorite tablet u prenosni računar i radite odakle god da vam to odgovara

Prestigio Click & Touch 2 je uređaj za one koji rade od kuće a i u kancelariji, koji su često na poslovnim sastancima i službenim putovanjima ili jednostavno vole inovacije. Može se koristiti u tipičnoj ili u kućnoj kancelariji, ali i usput, na izložbama, konferencijama i slično.

Uobičajene radnje su jednostavnije i brže

Ova pametna tastatura omogućava rad sa i do četiri uređaja istovremeno. Uređaj je opremljen jednim USB Type-C priključkom i tri Bluetooth kanala koji služe za povezivanje uređaja. Možete da kucate i radite sa datotekama i dokumentima na tabletu, pametnom telefonu ili računaru, lako prelazeći sa jednog uređaja na drugi.

Najjednostavnija tastatura za tekst, fotografije i video zapise

Zahvaljujući fizičkim tasterima lakše je kliktati, birati i premeštati objekte nego što je to slučaj sa tačpedom. Multimedijalni klizači osetljivi na dodir se nalaze se na vrhu: levo se nalaze tasteri za brzo premotavanje video zapisa u željeni trenutak, a desno se nalaze tasteri za podešavanje jačine zvuka. Zbog "scissor" mehanizma u samim tasterima pruža isti doživljaj kucanja kao i uobičajeni laptop računar.

Kontrola pokreta za zumiranje, pomeranje i uređivanje fotografija, video zapisa i drugih datoteka

Tačped zauzima 80% radne površine, a senzor je integrisan direktno u tastere. Tasteri odgovaraju na dodir i pokrete poput miša ili dodirne table. Možete da kucate, zumirate ili listate stranicu bez promene položaja ruku. Kucanja i pokreti se obrađuju trenutno, a kontrola kursora je uobičajena, samo treba da pomerate prst po površini tastature.

U trenutku promenite režim rada tastature

Prestigio Click & Touch 2 nudi instant prelazak između režima tastature i režima dodirne table. Integrisani mikrokontroler tastature automatski otkriva način vaših pokreta i prebacuje se sa kucanja na kontrolu pokreta. Izuzetno je koristan onima koji kucaju i žele da odbiju video poziv bez prekida rada.

Click&Touch 2 se lako prilagođava

Aplikacija Clevetura omogućava prilagođavanje površine dodirne table tako da možete udobno da radite: na primer, da celu površinu učinite dodirljivom ili samo jednim delom. Dodirna tabla se može postaviti levo ili desno. Ova funkcija čini tastaturu jednostavnom za upotrebu kako za desnoruke tako i za levoruke korisnike. Takođe je moguće preuzimati ažuriranja, promeniti osetljivost kursora i odabrati profile postavki za Mac OS, iPad OS, Android i Windows. Prestigio Click & Touch 2 je zgodan i inovativan alat za one kojima je potrebno udobno radno mesto, ma gde se nalazili.  

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.