Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
OpenStack softver dodaje Native Upstream podršku za HDR 200 Gigabit InfiniBand, a za igradnju Cloud okruženja visokih performansi

Januar 29, 2020

Mellanox, INFINIDAT, CLOUD

OpenStack softver dodaje Native Upstream podršku za HDR 200 Gigabit InfiniBand, a za igradnju Cloud okruženja visokih performansi

Izdanje softvera OpenStack „Train“ omogućava virtuelno okruženje preko InfiniBand-a kako bi se omogućila niska latencija, visoka stopa protoka podataka i in-network computing na cloud platformama

Podrška. Visoke performanse. Prednost. 

Mellanox® Technologies, ​​Ltd., vodeći dobavljač visoko-efikasnih, pametnih inter-connect rešenja za  servere data centara i storage sisteme, saopštio je da OpenStack softver od sada uključuje native i upstream podršku za virtualizaciju preko HDR 200 gigabit-ne InfiniBand mreže, omogućavajući klijentima da grade visoko-performantne OpenStack usluge u cloud-u na najoptimalnijoj inter-connect infrastrukturi, koristeći prednosti izuzetno niskog kašnjenja, visokog protoka podataka, in-network computing-a i InfiniBand-a.

200 gigabit-a po sekundi

Koristeći izdanje OpenStack softvera - 'Train', menadžeri data centara i provajderi mogu da grade i nude vodeće platforme u cloud-u zasnovane na 200 gigabit-noj InfiniBand virtualizaciji. TripleO (OpenStack On OpenStack), koji se koristi za instaliranje, nadogradnju i upravljanje OpenStack cloud-ima na  data centar skali, takođe izvorno podržava HDR InfiniBand kao i ranije generacije.

Liderstvo

Kao vodeće inter-connect rešenje za visoke performanse, veštačku inteligenciju i druge aplikacije za računanje i podatke, InfiniBand napaja mnoge svetske superračunare i hipeskalabilne cloud platforme “, rekao je Gilad Shainer, stariji potpredsednik marketinga u Mellanox Technologies. „Izvorna Open-Stack softverska podrška za HDR InfiniBand, uključujući napredne funkcije kao što su in-network computing, pojednostavljuje usvajanje i upotrebu InfiniBand-a u više malih i srednjih preduzeća i cloud infrastruktura.

Za više informacija o Mellanox-u, pošaljite upit na: vad@asbis.rs.

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.