Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
NVIDIA virtuelna GPU rešenja

Jul 20, 2020

NVIDIA, vGPU

NVIDIA virtuelna GPU rešenja

UPRAVLJANJE RADOM NA DALJINU SA GPU POJAČANIM VIRTUELNIM DESKTOP OKRUŽENJEM (VDI)

Dok IT nastoji da u potpunosti realizuje snagu virtuelizacije softversko definisanim pristupom infrastrukturi data centra, računarstvo krajnjih korisnika ostaje kamen spoticanja. Organizacijama sa udaljenom radnom snagom potrebno je veliko korisničko iskustvo, kao i veća skalabilnost, sigurnost podataka i pojednostavljena upravljivost. Suočavanje sa izazovima virtuelizacije važnije je nego ikad, jer sve veća količina naše radne snage prelazi na fleksibilne, udaljene radne prostore.

GPU-ubrzani centar podataka je realizacija potpuno virtuelizovanog računarskog okruženja, gde NVIDIA GPU tehnologija pokreće svaku radnu površinu, radnu stanicu i aplikaciju uz ubrzanu grafiku i računanje, čineći udaljene virtuelizovane radne prostore dostupne celokupnoj radnoj snazi preduzeća, a i sposobne su da pokrenu bilo koje radno opterećenje. NVIDIA virtuelna GPU (vGPU) rešenja daju snagu NVIDIA GPU-a zarad poboljšanja virtuelnih desktop-a i aplikacija sa dosledno sjajnim korisničkim iskustvom za sve, od udaljenih kancelarijskih radnika do mobilnih profesionalaca do dizajnera i inženjera koji nemaju fiksno radno mesto. NVIDIA virtuelni GPU takođe naglašava prednosti virtuelizacije servera zasnovanog na hypervisor-u, za servere koji podržavaju GPU, tako da administratori data centra mogu pokrenuti bilo koje računarsko intenzivno radno opterećenje, a koje zahteva GPU, na samoj virtuelnoj mašini (VM). NVIDIA vGPU proizvodi donose grafičko ubrzano iskustvo koje se nalazi u milijardama današnjih računarskih uređaja u virtuelizovanom centru podataka, omogućavajući IT-u da centralizuje aplikacije i proširi doseg virtuelne radne površine (VDI) na čitavu radnu snagu.

Uvećajte produktivnost i poboljšajte korisničko iskustvo zaposlenih koji rade na daljinu

Posao zahteva sve veću agilnost kako bi se bilo ispred konkurencije i kako bi se obratili brzo razvijajućem globalnom tržištu. NVIDIA vGPU proizvodi transformišu radne tokove kako bi oslobodili vaše korisnike i podatke iz ograničenja računara, radnih stanica, kancelarija i umanjili negativne strane udaljenosti. Sada vaši timovi mogu bez problema da sarađuju u stvarnom vremenu, sa bilo koje lokacije, koristeći bilo koji uređaj za koji odluče da bude produktivan.

  • Ispunite sve veće grafičke potrebe modernog digitalnog radnog mesta i Windows 10 OS-a.
  • Obezbedite virtuelne radne stanice u deliću vremena i trošak fizičke radne stanice.
  • Pristupite aplikacijama i podacima sa bilo kojeg mesta, na bilo kom uređaju, sa odličnim korisničkim iskustvom koje je rival fizičkim računarima.
  • Uklonite ograničene tokove rada koji inhibiraju produktivnost korisnika i ograničavaju agilnost poslovanja.
  • Omogućite geografski raspodeljenim timovima da sarađuju u realnom vremenu bez granica ili ograničenja.

Isplative performanse uz "enterprise" nivo upravljanja

    Danas IT organizacije moraju podržati široku i raznoliku radnu snagu koja uključuje udaljene, distribuirane kancelarije, kao i mobilne korisnike. Proizvodi NVIDIA vGPU omogućavaju IT-u da centralizira podatke i aplikacije u data centru i proširi domet VDI-ja na celokupnu radnu snagu, isporučujući virtuelne radne prostore sa poboljšanom IT upravljivošću, sigurnošću i performansama, što povećava zadovoljstvo korisnika i smanjuje troškove podrške.

  • Smanjite troškove prema službama za podršku sa konstantno sjajnim korisničkim iskustvom koje oduševljava VDI i aplikacije, korisnike virtuelizacije.
  • Postignite ekonomične performanse uz pravo GPU rešenje za preduzeća.
  • Iskusite upravljivost "enterprise" nivoa i smanjite operativne troškove.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.