Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
Moćna ReVolt A6 priključna stanica za punjenje je idealno rešenje za besprekornu organizaciju kablova

Februar 26, 2021

Prestigio

Moćna ReVolt A6 priključna stanica za punjenje je idealno rešenje za besprekornu organizaciju kablova

Prestigio proširuje asortiman modernih punjača za praktično i brzo punjenje mobilnih uređaja. Pored postojećih modela, tu je i nova priključna stanica ReVolt A6, koja omogućava istovremeno punjenje do šest uređaja, kako na žični tako i na na bežični način

Da bi uvek bila u kontaktu i iskoristila sve mogućnosti mobilnih tehnologija, savremena porodica često koristi i po nekoliko mobilnih uređaja, kao što su pametni telefon, tablet, slušalice, pametni sat itd. Veoma je lako je proceniti broj zamršenih kablova, labavih utičnica i power bank-ova neophodnih za njihovo punjenje. Takođe, može se pojaviti i problem ukoliko svim uređajima treba punjenje u isto vreme, npr. neposredno pre odlaska na porodični odmor. Njihovo povezivanje sa mrežom će potrajati čak i ne uzimajući u obzir sam period punjenja.

Novi Prestigio ReVolt A6 u takvim slučajevima može biti vredan i funkcionalan poklon za aktivnu porodicu. Može se koristiti za istovremeno punjenje šest mobilnih uređaja, štedeći tako i vreme i prostor. Ova priključna stanica eliminiše potrebu za povezivanjem uređaja na različite utičnice i korišćenjem mnoštva kablova.

ReVolt A6 dizajn je promišljen do najsitnijih detalja i puni uređaje maksimalnom brzinom. Uređaj ima četiri porta za „brzo punjenje“: dva su PD Type-C od po 20W, a preostala dva porta su QC USB 18W porta.

Uređaj se isporučuje u kompletu sa dva Type-C kabla i dva Type-C / USB kabla te se može koristiti za punjenje mobilnih uređaja sa različitim konektorima. Svaki iređaj koji želite da punite se može ugodno postaviti na svoje mesto a kratki kablovi se neće zapetljavati. Uređaj je opremljen sa dva bežična interfejsa: ugrađenim punjačem za Apple Watch i bežičnim punjačem od 10W za ostale uređaje koji podržavaju Qi standard. Da biste koristili ovo drugo, potrebno je samo postavitI gedžet na posebnu kontaktnu podlogu i uređaj će automatski početi da se puni.

Ova priključna stanica je napravljena od metala i kaljenog stakla i uvek će izgledati elegantno i stilizovano, međutim, najvažnije je da će vam pomoći da organizujete svoj prostor na valjani način. Punjač Prestigio ReVolt A6 je najbolji način da lako uredite svoj kućni prostor i pružite udobnost čitavoj porodici.   
 

Za više informacije i porudžbine, kontaktirajte ASBIS prodajni tim.
 

O brendu Prestigio

Prestigio je međunarodni brend koji već 20 godina nudi širok spektar potrošačkih rešenja za kućne, poslovne i obrazovne potrebe. Svoje proizvode ova kompanija prodaje u 30 zemalja širom sveta sa preko 25 miliona do sada prodatih uređaja.

Proizvodi brenda Prestigio obuhvataju pametne uređaje i dodatnu opremu te inovativna poslovna i obrazovna rešenja. Prestigio je svetu predstavio prvu interaktivnu tastaturu sa tačpedom integrisanim u tastere, kao i pametne zvučnike, prenosive zvučne sisteme, skrivene bežične punjače, eksterne baterije na bazi grafena, a sve ovo je tek početak. Slogan kompanije za lansiranje novih proizvoda je „The art of hi-tech“, jer se posebna pažnja posvećuje inovacijama, visoko-kvalitetnim premijum materijalima i modernim tehnologijama.

Brend Prestigio je u vlasništvu kompanije ASBISc Enterprises Plc., jednog od vodećih distributera IT proizvoda na EMEA tržištu. Proizvodna, projektantska i tehnička odeljenja se nalaze u Evropi, Kini i Belorusiji dok se Prestigio kancelarije nalaze u 15 država sveta, uključujući ZND, Ukrajinu, Evropu, Bliski istok i Afriku.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.