Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Avgust 12, 2021
Uživajte u performansama - ali i bodovima - uz ovu sjajnu promociju. Pored ...
Avgust 06, 2021
AMD
Sa ugrađenom AMD Radeon™ grafičkom karticom, desktop procesori Ryzen™ 5000 G ...
Jun 24, 2021
Imajte poverenja u ovu malu i moćnu mašinu. Zasnovan na AMD „Zen 2“ arhitekturi ...
Jun 14, 2021
Intel je oduvek bio IDM. 2021. godine, kompanija proširuje svoje planove i ...
Jun 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer sa dodatom vrednošću i dobavljač ...
Jun 07, 2021
Bilo da igrate najnovije igre, dizajnirate sledeći neboder ili obrađujete ...
Maj 24, 2021
Garantni uslovi za SSD memorijske uređaje u sistemima za "rudarenje" ...
April 22, 2021
Prestigio Multiboard Light serija predstavlja najnoviji dodatak portfoliju ...
April 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TVSE: 2376), lider u industriji servera i radnih stanica ...
April 14, 2021
2x veći All-Flash NVMe protok, do 12TB * memorije, otvoreni OCP 3.0 I/O, ...
Moćna ReVolt A6 priključna stanica za punjenje je idealno rešenje za besprekornu organizaciju kablova

Februar 26, 2021

Prestigio

Moćna ReVolt A6 priključna stanica za punjenje je idealno rešenje za besprekornu organizaciju kablova

Prestigio proširuje asortiman modernih punjača za praktično i brzo punjenje mobilnih uređaja. Pored postojećih modela, tu je i nova priključna stanica ReVolt A6, koja omogućava istovremeno punjenje do šest uređaja, kako na žični tako i na na bežični način

Da bi uvek bila u kontaktu i iskoristila sve mogućnosti mobilnih tehnologija, savremena porodica često koristi i po nekoliko mobilnih uređaja, kao što su pametni telefon, tablet, slušalice, pametni sat itd. Veoma je lako je proceniti broj zamršenih kablova, labavih utičnica i power bank-ova neophodnih za njihovo punjenje. Takođe, može se pojaviti i problem ukoliko svim uređajima treba punjenje u isto vreme, npr. neposredno pre odlaska na porodični odmor. Njihovo povezivanje sa mrežom će potrajati čak i ne uzimajući u obzir sam period punjenja.

Novi Prestigio ReVolt A6 u takvim slučajevima može biti vredan i funkcionalan poklon za aktivnu porodicu. Može se koristiti za istovremeno punjenje šest mobilnih uređaja, štedeći tako i vreme i prostor. Ova priključna stanica eliminiše potrebu za povezivanjem uređaja na različite utičnice i korišćenjem mnoštva kablova.

ReVolt A6 dizajn je promišljen do najsitnijih detalja i puni uređaje maksimalnom brzinom. Uređaj ima četiri porta za „brzo punjenje“: dva su PD Type-C od po 20W, a preostala dva porta su QC USB 18W porta.

Uređaj se isporučuje u kompletu sa dva Type-C kabla i dva Type-C / USB kabla te se može koristiti za punjenje mobilnih uređaja sa različitim konektorima. Svaki iređaj koji želite da punite se može ugodno postaviti na svoje mesto a kratki kablovi se neće zapetljavati. Uređaj je opremljen sa dva bežična interfejsa: ugrađenim punjačem za Apple Watch i bežičnim punjačem od 10W za ostale uređaje koji podržavaju Qi standard. Da biste koristili ovo drugo, potrebno je samo postavitI gedžet na posebnu kontaktnu podlogu i uređaj će automatski početi da se puni.

Ova priključna stanica je napravljena od metala i kaljenog stakla i uvek će izgledati elegantno i stilizovano, međutim, najvažnije je da će vam pomoći da organizujete svoj prostor na valjani način. Punjač Prestigio ReVolt A6 je najbolji način da lako uredite svoj kućni prostor i pružite udobnost čitavoj porodici.   
 

Za više informacije i porudžbine, kontaktirajte ASBIS prodajni tim.
 

O brendu Prestigio

Prestigio je međunarodni brend koji već 20 godina nudi širok spektar potrošačkih rešenja za kućne, poslovne i obrazovne potrebe. Svoje proizvode ova kompanija prodaje u 30 zemalja širom sveta sa preko 25 miliona do sada prodatih uređaja.

Proizvodi brenda Prestigio obuhvataju pametne uređaje i dodatnu opremu te inovativna poslovna i obrazovna rešenja. Prestigio je svetu predstavio prvu interaktivnu tastaturu sa tačpedom integrisanim u tastere, kao i pametne zvučnike, prenosive zvučne sisteme, skrivene bežične punjače, eksterne baterije na bazi grafena, a sve ovo je tek početak. Slogan kompanije za lansiranje novih proizvoda je „The art of hi-tech“, jer se posebna pažnja posvećuje inovacijama, visoko-kvalitetnim premijum materijalima i modernim tehnologijama.

Brend Prestigio je u vlasništvu kompanije ASBISc Enterprises Plc., jednog od vodećih distributera IT proizvoda na EMEA tržištu. Proizvodna, projektantska i tehnička odeljenja se nalaze u Evropi, Kini i Belorusiji dok se Prestigio kancelarije nalaze u 15 država sveta, uključujući ZND, Ukrajinu, Evropu, Bliski istok i Afriku.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.