Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Mart 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” ...
Mart 02, 2023
Predstavljamo AMD RYZEN 7000 seriju procesora podržanu sa novom AMD 3D V-Cache™ ...
Februar 07, 2023
Sa frekvencijom od 6,0 GHz, i9-13900KS je predstavlja prekretnicu u PC ...
Februar 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT ...
Januar 31, 2023
Prema izveštaju IDC MarketScape-a, glavnog alata za procenu dobavljača u ICT ...
Januar 30, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju ...
Januar 16, 2023
ASBIS vebinar | 31. januar 2023. (10-11:30h CET)
Januar 16, 2023
Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, ...
Januar 13, 2023
Procesori nove generacije isporučuju diferencirana rešenja i sisteme svojim ...
Januar 09, 2023
Giga Computing biće posvećen GIGABYTE rešenjima za preduzeća.
Logitech podiže lestvicu ("Raises the Bar") u video-konferencijskoj industriji

Januar 19, 2021

LOGITECH, ASBIS

Logitech podiže lestvicu ("Raises the Bar") u video-konferencijskoj industriji

Hibridna kancelarija je radikalno bolja sa jednostavnim, fleksibilnim i skalabilnim "video bar" rešenjima

NJUARK, Kalifornija i LOZANA, Švajcarska - 14. januara 2021. - Danas Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI ) podiže lestvicu ("raising the bar") video-konferencijskoj industriji sledećom generacijom uređaja i rešenja zasnovanih na PC-ju koja rade sa vodećim servisima za video konferencije poput Microsoft Teams-a i Zoom-a. Novi Logitech RallyBar, specijalno napravljen za sale srednje veličine, i Logitech Rally Bar Mini za manje sale, transformišu video-konferencijske sastanke video zapisima bioskopskog kvaliteta i oštrim i jasnim zvukom a sve to u all-in-one dizajnu. Što se tiče većih soba za sastanke, novi Logitech RoomMate je računarski uređaj koji omogućava klijentima da pokreću video-konferencijske usluge na Logitech konferencijskim kamerama poput Rally Plus-a bez računara ili Mac-a. Sada možete dramatično pojednostaviti podešavanje, upravljanje i upotrebu opreme za video konferencije i dobiti radikalno bolje sastanke u današnjim hibridnim radnim okruženjima koja se brzo razvijaju.

Tweet-ujte sada: Logitech postavlja lestvicu hibridnim radnim mestima današnjice sa svojim video-konferencijskim portflolijom nove generacije namenjenim malim, srednjim i velikim salama za sastanke. #RaiseTheBar #videobar

„Uvek smo se metodički fokusirali na ono što kupci žele, a to su proizvodi vrhunskog kvaliteta po razumnoj ceni“, rekao je Scott Wharton, generalni direktor i potpredsednik kompanije Logitech Video Collaboration. „Od jednostavnosti upotrebe i upravljanja, do pružanja skalabilnosti preduzećima, želimo da učinimo proizvode većim i boljim a istovremeno smanjujući njihovu složenost. Cilj nam je da video postavimo u svaki prostor za sastanke na svetu. Da bismo to uradili, moramo da ga učinimo lakim, jednostavnim i ekonomičnim, što je i ono što verujemo da smo postigli ovim novim portfolijom proizvoda.”

Kako video konferencije nastavljaju da budu sastavni deo svakog poslovanja, najnoviji Logitech portfolio postavlja presedan za zaista fleksibilna sobna rešenja. Možete pokretati podržane video-konferencijske aplikacije izvorno na Rally Bar-u i Rally Bar Mini uređaju, kao što su Microsoft Teams i Zoom, ili ih povezati putem USB-a na gotovo bilo koji PC ili Mac. Možete čak i upotrebiti svoj sopstveni uređaj (BYOD), što vam omogućava da priključite laptop i pokrenete vašu željenu video uslugu. Novi Logitech portfolio podržaće i druge popularne video-konferencijske usluge kao što su: GoTo, Pexip i RingCentral.

Od sekundarne kamere na video bar-ovima koja služi za AI i analitiku prostorije, do proširive zvučne pokrivenosti sa Rally Mic Pods dodacima, preduzeća sada imaju skalabilna rešenja koja su neverovatno svestrana i jednostavna za upotrebu. Sa novim Logitech portfolijom sledeće generacije, organizacije mogu biti sigurne da će svaka sala za sastanke, bez obzira na veličinu ili raspored, ispuniti svoju svrhu i povezivati zaposlene, uključujući i one koji rade daljinu, bez ijednog prekida.

„Naš tim je imao priliku da koristi Logitech Rally Bar i bili smo impresionirani njegovim performansama“, rekao je Tomer Mekhty, potpredsednik globalnih IT poslova, ServiceNow. „Od poboljšanih video i audio performansi do brze i jednostavne instalacije, Rally Bar je idealno rešenje za naše moderne i povezane sale za sastanke.“

Rally Bar i Rally Bar Mini posebno blistaju kada su u pitanju performanse i krase ih sledeće značajne karakteristike:

Sjajna optika u rezolucijama do 4K: Osećate se kao da se sastajete lično, gde god da se nalazite, sa glatkim motorizovanim pomeranjem i nagibom u "video bar" faktoru oblika (form factor) i žilet oštrom optikom do rezolucije od 4K. Rally Bar se može pohvaliti "lossless" kvalitetom slike do 5x optičkog zuma, a koji će biti digitalno poboljšan do 15x ukupnog zuma.

Svaki glas se čuje jasno: Zahvaljujući naprednom audio inženjeringu, oba pomenuta video bar-a imaju zvučnike sa izuzetno malom distorzijom koji isporučuju kristalno čist zvuk odnosno zvuk koji ispunjava sobu i dopire do svakog njenog ugla. Prilagodljivi mikrofonski niz hvata glasove od svake stolice uz izvanrednu i razgovetnu jasnoću, fokusirajući se na aktivnog govornika i automatski nivelišući glasnije i tiše glasove, a istovremeno suzbijajući neželjenu buku. Pored toga, patentirani anti-vibracijski suspenzioni sistem minimizira vibracije zvučnika koje mogu putovati kroz zidove, stalke i stolove, te možete čuti a i sagovornici mogu čuti vas uz neverovatnu jasnoću.     

Zapanjujući dizajn: Rally Bar i Rally Bar Mini imaju elegantne, zaobljene ivice za elegantan, minimalistički izgled. Uz recikliranu poliestersku tkaninu na zvučnicima, oba video bar-a su dostupna u grafitnoj i beloj boji kako bi neprimetno upotpunile estetiku modernih konferencijskih sala.     

Super pametni sa ugrađenom AI: Obe uređaja su opremljena tehnologijom Logitech RightSense i AI Viewfinder-om, sekundarnom kamerom koja služi za računarski vid. Kamera detektuje ljudske figure i procese u stvarnom vremenu, poboljšavajući preciznost automatskog uokvirivanja - Logitech RightSight i upravljanja kamerom, tako da su učesnici sastanka uvek u fokusu, bilo da kasne sa pridruživanjem ili se kreću.     

Neverovatno jednostavno postavljanje, upravljanje i nadgledanje: Pored svestranog, all-in-one dizajna, Rally Bar i Rally Bar Mini dolaze sa izuzetnim načinom za upravljanje kablovima i fleksibilnim opcijama montaže koje osiguravaju laku i brzu instalaciju uz minimalni otisak. Postavljanje traje nekoliko minuta a uz Logitech Sync platformu nadgledajte i upravljajte video bar-ovima sa jedne tačke ili jednostavno koristite željenu kontrolnu tablu za upravljanje uređajima. Pored toga, steknite uvid u to kako se vaše konferencijske sobe koriste sa pokazateljima poput broja ljudi, a što je posebno važno za ograničenja u vidu popunjenosti soba na hibridnom radnom mestu.     

Cene i dostupnost

Logitech Rally Bar je prvi iz portfolija uređaja sledeće generacije koji će biti široko dostupan krajem ovog kvartala. Rally Bar takođe ima ugrađenu podršku za Microsoft Teams Rooms na Android uređajima i Zoom Rooms Appliances, uz Zoom dostupan odmah. Nakon Rally Bar uređaja biće dostupni i Rally Bar Mini i Logitech RoomMate. Cene za Rally Bar počinju od 3.999 USD; Rally Bar Mini će koštati od 2999 dolara; a Logitech RoomMate će se kretati od 999 dolara. Logitech portfolio će takođe raditi sa GoTo, Pexip i RingCentral. Da biste saznali više o najnovijim Logitech rešenjima, posetite Logitech veb stranicu.

Za sve dodatne informacije i dostupnost u ASBIS-u, kontakirajte nas na: infosales@asbis.rs

O Logitech-u

Logitech dizajnira proizvode koji imaju svakodnevno mesto u životu ljudi, povezujući ih sa digitalnim iskustvima do kojih im je stalo. Pre više od 35 godina Logitech je počeo da povezuje ljude putem računara, a sada je to kompanija sa više brendova i dizajnira proizvode koji okupljaju ljude putem video sadržaja, muzike, igara i računarstva. Cilj Logitech video kolaboracije je da video sastanke učini dostupnim i pristupačnim svakom preduzeću i svakom pojedincu, bez žrtvovanja kvaliteta. Želimo da video-omogućimo svaku salu za sastanke, svaki radni prostor i svaki dom. Pronađite više o Logitech video-konferencijskim proizvodima na www.logitech.com/vc, na zvaničnom blogu kompanije ili putem @LogitechVC.

Logitech i druge Logitech marke su zaštitni znaci ili registrovani zaštitni znaci kompanije Logitech Europe SA i / ili njenih povezanih kompanija u SAD-u i drugim zemljama. Svi ostali zaštitni znaci su vlasništvo njihovih vlasnika. Za više informacija o Logitech-u i Logitech proizvodima posetite veb stranicu kompanije www.logitech.com.

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.