Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 12, 2021
Prestigio postepeno širi svoj asortiman eksternih baterija izrađenih od ...
Mart 23, 2021
Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o ...
Mart 19, 2021
Ultimativni 1440p gejming. Baziran na revolucionarnoj AMD RDNA™ 2 arhitekturi.
Mart 17, 2021
Desktop procesori Intel® Core™ S-serije 11. generacije (kodnog imena „Rocket ...
Mart 15, 2021
Veštačka inteligencija pokrenula je novo doba kreativnosti i domišljatosti. ...
Mart 04, 2021
Prestigio je proširio svoj portfolio proizvoda pametnom tastaturom druge ...
Mart 02, 2021
Intel SSD 670p nudi pravi balans između performansi, troškova i snage za ...
Februar 26, 2021
Prestigio proširuje asortiman modernih punjača za praktično i brzo punjenje ...
Februar 23, 2021
Prestigio vam predstavlja ReVolt A8, novu kompaktnu bežičnu stanicu za punjenje ...
Februar 08, 2021
Poštovani, hvala vam na iskazanom interesovanju za ASBISc Enterprises Plc ...
Kompaktan i visokog kapaciteta: ReVolt A8 bežični punjač može puniti i do 3 gedžeta istovremeno

Februar 23, 2021

Prestigio

Kompaktan i visokog kapaciteta: ReVolt A8 bežični punjač može puniti i do 3 gedžeta istovremeno

Prestigio vam predstavlja ReVolt A8, novu kompaktnu bežičnu stanicu za punjenje dizajniranu za iPhone, AirPods i Apple Watch. Zbog velikog kapaciteta koji poseduje ReVolt A8 omogućava punjenje tri uređaja istovremeno u najsigurnijem mogućem režimu rada

Prestigio ReVolt A8 je u potpunosti kompatibilan sa Apple uređajima i svim uređajima koji podržavaju Qi bežični standard. Savršeno će se nositi sa punjenjem bilo kog iPhone modela, uključujući iPhone 12. Integrisani punjač za Apple Watch i modul za bežično punjenje AirPods slušalica su još neke od prednosti dizajna Prestigio ReVolt A8 uređaja. Međutim, najvažnije je da se sva tri gedžeta od sada mogu istovremeno puniti i možete zaboraviti na upletene kablove.

Kompaktna veličina i udobnost predstavljaju glavne prednosti ovog tri-u-jedan bežičnog punjača. Prilično je jednostavno koristiti ReVolt A8. Samo postavite iPhone, Apple Watch ili AirPods na bežični punjač i uređaji će automatski početi da se pune.

Svakom uređaju je na raspolaganju dovoljna snaga: 10W - za vaš telefon, 5W - za vaše slušalice i 2,5W - za vaš sat. Za napajanje pomenutih uređaja zaslužan je Prestigio strujni adapter snage 21W, koji se isporučuje u pakovanju sa bežičnim punjačem. Prestigio programeri su dodatno proširili funkcionalnost ReVolt A8 bežičnog punjača dodavanjem opcije horizontalnog punjenja koja omogućava gledanje video zapisa dok se pametni telefon puni.

Punjač Prestigio ReVolt A8 punjač je user-friendly uređaj koji ne zauzima puno prostora na radnoj površini ili noćnom ormariću jer ne uključuje upotrebu žica. Ova bežična stanica je napravljena od sivog metala i crnog kaljenog stakla i izgledaće vrlo elegantno kako u kancelarijskim, tako i u  kućnim enterijerima.

O brendu Prestigio

Prestigio je međunarodni brend koji više od 15 godina nudi širok asortiman potrošačke elektronike za dom, obrazovanje i poslovanje. Kompanija prodaje proizvode u 30 zemalja širom sveta, a u svojoj istoriji je prodala preko 25 miliona uređaja. Proizvodi brenda uključuju pametne uređaje i dodatnu opremu te inovativna rešenja za poslovanje i obrazovanje. Prestigio je predstavio prvu na svetu interaktivnu tastaturu sa dodirnom tablom (touchpad) na tasterima, kao i pametne zvučnike, prenosive audio sisteme, skrivene punjače bez kabla, grafenske eksterne baterije (Powerbanks), ali to je tek početak. Slogan kompanije za lansiranje novih proizvoda je „Umetnost visokih tehnologija“ (‘The art of hi-tech’), jer se posebna pažnja posvećuje inovacijama, visokokvalitetnim prvoklasnim materijalima i modernoj tehnologiji. Brend Prestigio je u vlasništvu kompanije ASBISC Enterprises Plc., jednog od vodećih distributera IT proizvoda na EMEA tržištima. Kompanija ima proizvodna, dizajnerska i tehnička postrojenja u Evropi, Kini i Belorusiji. Prestigio ima predstavništva u 15 zemalja u različitim regionima, uključujući SIE, Ukrajinu, Evropu, Bliski Istok i Afriku

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.