Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
Kompaktan i visokog kapaciteta: ReVolt A8 bežični punjač može puniti i do 3 gedžeta istovremeno

Februar 23, 2021

Prestigio

Kompaktan i visokog kapaciteta: ReVolt A8 bežični punjač može puniti i do 3 gedžeta istovremeno

Prestigio vam predstavlja ReVolt A8, novu kompaktnu bežičnu stanicu za punjenje dizajniranu za iPhone, AirPods i Apple Watch. Zbog velikog kapaciteta koji poseduje ReVolt A8 omogućava punjenje tri uređaja istovremeno u najsigurnijem mogućem režimu rada

Prestigio ReVolt A8 je u potpunosti kompatibilan sa Apple uređajima i svim uređajima koji podržavaju Qi bežični standard. Savršeno će se nositi sa punjenjem bilo kog iPhone modela, uključujući iPhone 12. Integrisani punjač za Apple Watch i modul za bežično punjenje AirPods slušalica su još neke od prednosti dizajna Prestigio ReVolt A8 uređaja. Međutim, najvažnije je da se sva tri gedžeta od sada mogu istovremeno puniti i možete zaboraviti na upletene kablove.

Kompaktna veličina i udobnost predstavljaju glavne prednosti ovog tri-u-jedan bežičnog punjača. Prilično je jednostavno koristiti ReVolt A8. Samo postavite iPhone, Apple Watch ili AirPods na bežični punjač i uređaji će automatski početi da se pune.

Svakom uređaju je na raspolaganju dovoljna snaga: 10W - za vaš telefon, 5W - za vaše slušalice i 2,5W - za vaš sat. Za napajanje pomenutih uređaja zaslužan je Prestigio strujni adapter snage 21W, koji se isporučuje u pakovanju sa bežičnim punjačem. Prestigio programeri su dodatno proširili funkcionalnost ReVolt A8 bežičnog punjača dodavanjem opcije horizontalnog punjenja koja omogućava gledanje video zapisa dok se pametni telefon puni.

Punjač Prestigio ReVolt A8 punjač je user-friendly uređaj koji ne zauzima puno prostora na radnoj površini ili noćnom ormariću jer ne uključuje upotrebu žica. Ova bežična stanica je napravljena od sivog metala i crnog kaljenog stakla i izgledaće vrlo elegantno kako u kancelarijskim, tako i u  kućnim enterijerima.

O brendu Prestigio

Prestigio je međunarodni brend koji više od 15 godina nudi širok asortiman potrošačke elektronike za dom, obrazovanje i poslovanje. Kompanija prodaje proizvode u 30 zemalja širom sveta, a u svojoj istoriji je prodala preko 25 miliona uređaja. Proizvodi brenda uključuju pametne uređaje i dodatnu opremu te inovativna rešenja za poslovanje i obrazovanje. Prestigio je predstavio prvu na svetu interaktivnu tastaturu sa dodirnom tablom (touchpad) na tasterima, kao i pametne zvučnike, prenosive audio sisteme, skrivene punjače bez kabla, grafenske eksterne baterije (Powerbanks), ali to je tek početak. Slogan kompanije za lansiranje novih proizvoda je „Umetnost visokih tehnologija“ (‘The art of hi-tech’), jer se posebna pažnja posvećuje inovacijama, visokokvalitetnim prvoklasnim materijalima i modernoj tehnologiji. Brend Prestigio je u vlasništvu kompanije ASBISC Enterprises Plc., jednog od vodećih distributera IT proizvoda na EMEA tržištima. Kompanija ima proizvodna, dizajnerska i tehnička postrojenja u Evropi, Kini i Belorusiji. Prestigio ima predstavništva u 15 zemalja u različitim regionima, uključujući SIE, Ukrajinu, Evropu, Bliski Istok i Afriku

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.