Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
Septembar 17, 2021
Serveri zasnovani na novim Intel Xeon E-2300 procesorima se pridružuju ...
Septembar 16, 2021
Početak prodaje Windows Server-a 2022 najavljen je za 1. septembar 2021., a ...
Septembar 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider u industriji servera i radnih stanica ...
Avgust 12, 2021
Uživajte u performansama - ali i bodovima - uz ovu sjajnu promociju. Pored ...
Avgust 12, 2021
Otključajte Gen4 brzinu. Nadogradite svoj računar sa P5 Plus NVMe SSD uređajem.
Nova generacija Intel Xeon skalabilnih procesora za inovativne performanse platforme sa 56-jezgarnim procesorom

Avgust 09, 2019

INTEL, XEON, CPU

Nova generacija Intel Xeon skalabilnih procesora za inovativne performanse platforme sa 56-jezgarnim procesorom

Intel je najavio da će njihova porodica Intel® Xeon® skalabilnih procesora sledeće generacije (kodno ime „Cooper Lake“) kupcima ponuditi do 56 jezgara procesora po utičnici i ubrzanje obuke za ugrađenu AI u standardnim ponudama Intel Xeon skalabilnog procesora sa utičnicama, koji će biti na tržištu u prvoj polovini 2020. godine.

KUPITE ONLINE

Intel Xeon Skalabilni Procesori

Napredne performanse platforme isporučene u okviru Cooper Lake procesora s visokim brojem jezgara koriste mogućnosti Intel® Xeon® Platinum 9200 serije, koja već danas dobija na značaju među najzahtevnijim HPC i AI kupcima na svetu, uključujući HLRN*, Advania* i ostale...

“Jako smo uzbuđeni zbog ranijeg predstavljanja Intel Xeon Platinum 9200 serije, koju predstavljamo kao deo druge generacije porodice Intel Xeon skalabilnih procesora. Uvođenje 56-jezgarnog procesora u našu osnovnu porodicu Intel Xeon skalabilnih procesora u sledećoj generaciji će dodatno proširiti našu sposobnost ispunjavanja potreba kupaca za najvišim nivoima performansi kada je u pitanju veštačka inteligencija, računarstvo visokih performansi i infrastruktura visoke gustoće“, izjavila je Lisa Spelman, potpredsednica i generalni direktor Data Center Marketinga u Intelu.

Šta će ovaj procesor ponuditi: Nova generacija platformi Intel Xeon skalabilnih procesora (kôdni naziv „Cooper Lake“) isporučuje dvostruko veći broj procesorskih jezgara (do 56 jezgara), veću memorijsku propusnost i bolji AI zaključak uz bolje performanse obuke u odnosu na standardnu Intel Xeon Platinum 8200 platformu. Cooper Lake je prvi x86 procesor sa ubrzanjem obuke za ugrađenu AI zahvaljujući novoj bfloat16 podršci dodatoj u Intel® Deep Learning Boost® (Intel® DL Boost®). Cooper Lake će imati kompatibilnu platformu s nadolazećim 10nm Ice Lake procesorom.

Zašto je važno: Već više od 20 godina Intel Xeon procesori predvode u performansama koji kupcima data centara pružaju fleksibilnost u odabiru pravog rešenja za njihove računarske potrebe. Intel Xeon procesori nove generacije (Cooper Lake) nastavljaju Intelov konstantan rezultat u oblasti procesora nudeći nude vodeće performanse za radna opterećenja kupaca i potrebe poslovnih aplikacija.

Saznajte više: Intel Xeon Platinum 9200 procesori su danas dostupni za kupovinu, kao deo unapred konfigurisanih sistema odabranih OEM proizvođača, uključujući Atos*, HPE*, Lenovo*, Penguin Computing*, Megware* i ovlašćene Intelove preprodavce. Saznajte više o Intel Xeon Platinum 9200 procesorima.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.