Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Intel predstavio novi Intel Processor za najnovije generacije računara

Septembar 21, 2022

Intel

Intel predstavio novi Intel Processor za najnovije generacije računara

Intel se fokusira na svoje vodeće proizvode Intel Core, Intel Evo i Intel vPro.

Intel je predstavio novi procesor za osnovni proizvodni segment: Intel® Processor. Novi procesor će zameniti Intel Pentium® i Intel Celeron® u okviru svih laptop računara u 2023. godini.

“Bilo da se radi o poslovnim potrebama ili igranju igrica, u uslovima brzog tehnološkog razvoja, značaj personalnih računara postao je očigledan. Intel je predan stvaranju inovacija u korist svojih korisnika, a porodice naših prvih procesora bile su ključne za podizanje standarda računara u svim cenovnim kategorijama. Nova robna marka Intel Processor pojednostaviće našu ponudu kako bi korisnici mogli da usmere pažnju na odabir pravog procesora za svoje potrebe.” - izjavio je Josh Newman, potpredsednik Intela i privremeni generalni direktor Mobile Client Platforms sektora.

Zašto je ovo važno

Uporedo sa novim brendom, Intel će nastaviti da stavlja akcenat na svoje vodeće brendove: Intel® Core™, Intel® Evo™ i Intel vPro®. Dodatno, ova novina pojednostavljuje ponudu brendova u svim segmentima računara, te poboljšava Intel-ovu komunikaciju sa klijentima o vrednosti svakog proizvoda, dok korisnicima pojednostavljuje iskustvo kupovine. 

O Intel Processor-u

Intel Processor biće noseći brand za više familija procesora, pojednostavljujući tako kupovinu proizvoda. Intel će i dalje pružati isti nivo kvaliteta i benefita u okviru svih segmenata proizvoda, te će trenutna ponuda i portfolio ostati nepromenjeni.  

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.