Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Intel Innovation: 27. i 28. oktobar 2021. godine

Oktobar 05, 2021

Intel

Intel Innovation: 27. i 28. oktobar 2021. godine

Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije Intel kako biste saznali više o poslednjim inovacijama ove kompanije

Počinjući virtuelnim predstavljanjem, Intel Innovation, prvi događaj u novoj Intel ON seriji, održaće se u periodu od 27. do 28. oktobra 2021. godine. Ova tehnička konferencija fokusiraće se na najnovije Intel tehnologije zaslužne za AI, 5G, edge, cloud, mrežna i  PC rešenja poslednje generacije.

Zdravlje i bezbednost posetilaca, zaposlenih, partnera i kupaca je za kompaniju Intel na prvom mestu. Nakon konsultacija sa zdravstvenim zvaničnicima i u duhu bezbednosne Intel politike, Intel Innovation će biti potpuno virtuelni događaj kojem se zainteresovani mogu pridružiti putem interneta. 

Detalji: 

Kada: sreda, 27. oktobar, do četvrtka, 28. oktobra
Gde: Gledajte uvodne reči uživo na Intel Newsroom platformi
Repriza događaja: Pogledajte naknadno na Intel Newsroom platformi

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.