Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Intel Core procesori 12. generacije objašnjeni u 60 sekundi

Decembar 10, 2021

INTEL

Intel Core procesori 12. generacije objašnjeni u 60 sekundi

Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od 500 računarskih konfiguracija

Intel je predstavio 12. generaciju Intel® Core™ procesora - kodnog naziva “Alder Lake” - u oktobru, tokom Intel Innovation događaja u San Francisku.

Porodica Intel® Core procesora 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od 500 računarskih konfiguracija. Odvojite 60 sekundi i saznajte više o novoj hibridnoj arhitekturi performansi kod Intel Core procesora 12. generacije, a koja integriše dva tipa jezgara: "Performance" jezgra i "Efficient" jezgra - sa "Intel® Thread Director"-om. Takođe, saznajte više o Intel Core i9-12900K, najboljem gejming  procesorom na svetu1. 

1 Izmereno prema jedinstvenim karakteristikama i superiornim performansama "benchmark" režima u igri (rezultat ili frejmovi u sekundi) na većini od 31. testirane igre (od 1. oktobra 2021.), uključujući i poređenje sa AMD Ryzen 5950X. Pogledajte intel.com/PerformanceIndex za dodatne detalje. Rezultati se mogu razlikovati.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.