Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Januar 19, 2021
Hibridna kancelarija je radikalno bolja sa jednostavnim, fleksibilnim i ...
Decembar 28, 2020
Intel već godinama transformiše edge računarstvo - pružajući vrednost kupcima ...
Decembar 24, 2020
Intel je najavio šest novih proizvoda u domenu memorija i uređaja za ...
Decembar 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC, objavio je danas da je započeo distribuciju LEXAR ...
Novembar 30, 2020
U prvom kvartalu 2021., desktop procesori Intel Core S-serije 11. generacije ...
Novembar 09, 2020
Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regionu proslavlja 30 godina poslovanja
Novembar 05, 2020
Budite nezaustavljivi sa brzinama bez presedana najboljih svetskih desktop ...
Septembar 22, 2020
Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o ...
Septembar 08, 2020
ASBIS proširuje saradnju sa DELL Technologies u CEE regiji
Septembar 03, 2020
Intel je lansirao 11. generaciju Intel® Core™ procesora sa Intel® Iris® Xe ...
Kako da zaštitite vaše poslovanje tokom epidemije

Mart 23, 2020

SONICWALL

Kako da zaštitite vaše poslovanje tokom epidemije

Najbolje prakse za kompanije u teškim ili nepredviđenim okolnostima

Omogućite zaposlenima bezbedan rad na daljinu

Mnoge organizacije nemaju dovoljno licenci za virtualnu privatnu mrežu (VPN) da bi pokrili povećanje broja korisnika, rizikujući da zaposlenima nedostaje pristup poslovnim resursima ili da ih obavljaju preko nebezbedne konekcije dok rade na daljinu.

Zbog toga organizacije koje paze na bezbednost treba da imaju spremno skalabilno bezbedno mobilno rešenje li rešenje za daljinski pristup (npr. VPN) koje može da pokrije upliv korisnika (i odgovarajuće zahteve u pogledu licenci).

Pregledajte vaš plan za kontinuitet poslovanja

Organizacije, SMB-ovi i preduzeća se podstiču da provere njihove planove za kontinuitet poslovanja na godišnjem nivou. Ovo treba da obuhvati sve: kanale komunikacije, liderstvo, infrastrukturu, tehnologiju, i više.

Pogledajte SonicWall-ovih ‘5 osnovnih praksi da se obezbedi kontinuitet poslovanja kao koristan primer.

Odbrana od sajber napada koji se baziraju na strahu

Sajber kriminalci znaju kako da uspešno iskoriste trendove, strahove i ljudsko ponašanje. Organizacije treba da obezbede da imaju jaku sigurnu zaštitu elektronske pošte kako bi ublažili agresivne phishing napade.U slučajevima gde zaposleni, osoblje, partneri i izvođači kliknu na phishing linkove, neophodna su sigurnosna rešenja za aplikacije u oblaku, za Office 365 programe i za naprednu zaštitu krajnje tačke kako bi se ublažio malware sa kompromitujućih mreža ili krađa ličnih pristupnih podataka.

Zaštitite vaše brojne krajnje tačke

Organizacije moraju da budu spremne za priliv napada koji utiču na krajnje tačke. Jedan zaposleni koji radi na daljinu može da klikne na phishing link, koji bi mogao da zaključa podatke preko ransomware-a, mogao bi da ukrade lične pristupne podatake ili da dobije pristup korporativnoj mreži.

Zdrava bezbednosna strategija za rad na daljinu uvek uključuje proaktivnu zaštitu krajnjih tačaka (ili antivirus sledeće generacije) koja ublažava napade pre, tokom i nakon što isti budu izvršeni. Napredniji pristupi uključuju automatizovano povlačenje kako bi se zaraženi računari sa Windows OS vratili u prethodno stanje.

Work-from-Home VPN rešenja za rad zaposlenih na daljinu

Kako bi pomogli organizacijama da ekonomično primene VPN tehnologiju za njihove zaposlene koji rade od kuće a čiji broj se rapidno uvećava, SonicWall svoje proizvode i usluge za pristup na daljinu stavlja na raspolaganje novim i postojećim korisnicima uz velike popuste. Takođe povezujemo važna bezbednosna rešenja za nove preduzetnike i SMB korisnike.

VIDI PONUDE

Da dobijete više informacija, kontaktirajte: vad@asbis.rs.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.