Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Januar 19, 2021
Hibridna kancelarija je radikalno bolja sa jednostavnim, fleksibilnim i ...
Decembar 28, 2020
Intel već godinama transformiše edge računarstvo - pružajući vrednost kupcima ...
Decembar 24, 2020
Intel je najavio šest novih proizvoda u domenu memorija i uređaja za ...
Decembar 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC, objavio je danas da je započeo distribuciju LEXAR ...
Novembar 30, 2020
U prvom kvartalu 2021., desktop procesori Intel Core S-serije 11. generacije ...
Novembar 09, 2020
Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regionu proslavlja 30 godina poslovanja
Novembar 05, 2020
Budite nezaustavljivi sa brzinama bez presedana najboljih svetskih desktop ...
Septembar 22, 2020
Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o ...
Septembar 08, 2020
ASBIS proširuje saradnju sa DELL Technologies u CEE regiji
Septembar 03, 2020
Intel je lansirao 11. generaciju Intel® Core™ procesora sa Intel® Iris® Xe ...
ASBIS je postao distributer brenda Bang & Olufsen

Maj 25, 2020

ASBIS, Bang&Olufsen

ASBIS je postao distributer brenda Bang & Olufsen

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST - 25. maj 2020. godine

ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer ICT proizvoda i rešenja na tržištima Evrope, Bliskog Istoka i Afrike i proizvođač robnih marki Prestigio, Canyon i Perenio, postao je novi distributer brenda Bang & Olufsen za srednju i istočnu Evropu i u zemljama Zajednice nezavisnih država (ZND), osim Rusije. Ugovor je stupio na snagu početkom maja 2020. godine.

ASBIS je imenovan od strane Bang & Olufsen-a, a kao kompanija sa 30-godišnjim iskustvom, koja je izgradila vrlo jaku, vodeću poziciju na tržištima u kojima posluje. Zahvaljujući ovom partnerstvu, Bang & Olufsen planira da pojača svoje prisustvo kako u multi-brend maloprodajama tako i u mono-brend prodavnicama, a u Centralnoj i Istočnoj Evropi i ZND.

“ASBIS ima jasan uvid u industriju potrošačke elektronike i snažne rezultate rada u istočnoj i srednjoj Evropi i radujem se plodnom partnerstvu.”, rekao je Kristian Teär, CEO Bang & Olufsen. “Zajedno sa ASBIS-om uspećemo da proširimo svoje poslovanje, približimo se lokalnim maloprodajnim partnerima i pojačamo prisustvo na ključnim tržištima, a ne sumnjam da će nam rad sa jednim od vodećih distributera u ovom regionu pomoći i da povećamo prodaju naših proizvoda.”“ASBIS je vodeći distributer IT proizvoda i elektronike za široku potrošnju na tržištima Centralne i Istočne Evrope i ZND. Imamo široku geografsku pokrivenost na tržištima koja su u dinamičnom razvoju i 30 godina iskustva u IT industriji., rekao je Siarhei Kostevitch, CEO i Chairman of the Board of Directors kompanije ASBISc Enterprises Plc. “Verujemo da Bang & Olufsen ima neiskorišćeni potencijal i da mu možemo pomoći sa svojim iskustvom i stručnošću. Partnerstvo sa tako poznatim i prestižnim brendom kao što je Bang & Olufsen je takođe idealna prilika za ASBIS da proširi svoj portfolio sa luksuznim audio proizvodima i ostvari još viši nivo saradnje sa lokalnim maloprodajnim partnerima, a sve u cilju poboljšanju potrošačkog iskustva i prodaje.

Bang & Olufsen je ovim sporazumom postao i deo distributivnog portfolija kompanije ASBIS Srbija. 
Prodaja Bang & Olufsen proizvoda, a kroz ASBIS kanal distribucije, zvanično kreće od Q3 2020. godine.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na: 069/31-07-704 ili nam pišite na: infosales@asbis.rs.

---

O ASBIS-u

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) je kompanija zastupljena u 27 zemalja sveta sa sedištem na Kipru, a koja je specijalizovana je za distribuciju ICT proizvoda i rešenja globalnih dobavljača, uključujući Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Seagate, Toshiba, WD i dr. Kompanija ima svoje kancelarije širom EMEA regije, blizu 1.800 zaposlenih i 20.000 aktivnih kupaca u preko 56 zemalja širom sveta. Za više informacija, posetite zvanični veb-sajt: 
www.asbis.com.

O BANG & OLUFSEN-u

Bang & Olufsen je globalni luksuzni audio brend koji je osnovan 1925. godine u Strueru u Danskoj, od strane Petera Bang-a i Svenda Olufsena, čija predanost i vizija i danas predstavljaju temelj ove kompanije. Bogato nasleđe izgrađeno oko neumoljive odlučnosti da se kreiraju proizvodi koji pomeraju granice audio tehnologije stavljaju brend u prvi plan u domenu audio inovacija. Svaki novi Bang & Olufsen proizvod još uvek karakteriše jedinstvena kombinacija prelepog zvuka, bezvremenskog dizajna i nenadmašne izrade. Inovativni i napredni audio proizvodi ove kompanije se prodaju širom sveta u mono-brend Bang & Olufsen prodavnicama, onlajn kao i u multi-brend prodavnicama. Kompanija zapošljava oko 900 ljudi i posluje u više od 70 zemalja sveta. Akcije kompanije Bang & Olufsen su izlistane na Nasdaq Copenhagen A / S. Za više informacija, posetite zvanični veb-sajt: 
www.bang-olufsen.com.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.