Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

AENO predstavlja premium eco-friendly pametnu grejalicu

Septembar 26, 2022

AENO

AENO predstavlja premium eco-friendly pametnu grejalicu

AENO, mlad inovativan brend pametnih kućnih aparata, predstavio je premium ekološki pametnu grejalicu sa infracrvenom tehnologijom koja štedi energiju.

Pred nastupajuću zimsku sezonu stiže novina iz AENO asortimana - premium eco-friendly grejalica sa infracrvenom tehnologijom i niskom potrošnjom energije, čija je proizvodnja smeštena u Poljskoj. 

UŠTEDA ENERGIJE 

AENO grejalica efikasno koristi svih raspoloživih 700W snage. Nakon što se u prostoriji uspostavi zadata temperatura, grejač se automatski isključuje, a poznato je da je održavanje konstantne sobne temperature isplativ način grejanja. Korisnik štedi energiju i novac dok prostorije ostaju tople tokom cele grejne sezone. Grejalica je pogodna za grejanje do 30m2 i može se koristiti u stanu, kući, kancelarijama, restoranima ili hotelima. 

Infracrvena grejna ploča sa malom potrošnjom - do 700+ W, usmereno zagreva prostor i na taj način štedi energiju, bez njenog rasipanja. Infracrvena tehnologija čini AENO grejalicu isplativijom od većine tradicionalnih sistema grejanja, kao što su klima uređaji, grejalice na gas, centralno grejanje, podno grejanje. 

DIZAJN 

Ova dizajnerski osmišljena grejalica savršeno se uklapa u svaki stil enterijera. Na raspolaganju su modeli u crnoj ili beloj boji. Ukoliko se odlučite za belu varijantu, uređaj će se stapati sa zidom - dobijate efekat nevidljivosti, dok sa crnom varijantom ističete dizajnerski izgled. 

AENO grejalica sačinjena je od premium materijala - kućište čini 11mm-sko kaljeno staklo i aluminijumsko postolje. 

ECO-FRIENDLY NAČIN RADA 

AENO grejalica radi bez izduvavanja vazduha i podizanja prašine, te ne zagađuje prostor i ne pravi buku. Takođe ne dolazi do isušivanje vazduha pa se na ovaj način održava optimalna vlažnost vazduha. 

PAMETNO UPRAVLJANJE 

Korisnik grejalicom može da upravlja putem AENO aplikacije, gde god da se nalazi. Na raspolaganju su sledeće opcije:

  • uključiti / isključiti;
  • podešavanje temperature;
  • kreiranje rasporeda grejanja (različite temperature tokom dana u odnosu na noć);
  • kombinovanje režima rada više grejalica istovremeno;
  • kontrola i praćenje statistike potrošnje energije;
  • podešavanje i drugih uređaja iz AENO ekosistema (blender, robot usisivač, itd.)

BEZBEDNOST 

Uređaj poseduje sigurnosnu bravu pa je bezbedan za decu i životinje. Takođe putem aplikacije imate mogućnost podešavanja kako vaše dete ne bi slučajno uključilo uređaj. 

AENO grejalica ima zaštitu i u slučaju pada uređaja - automatsko isključivanje, uključivanje alarma, te slanje notifikacija vašem telefonu. 

Lako montirajte grejalicu i započnete jednostavno i brzo podešavanje u 2 koraka:

  1. Uključite grejalicu u struju
  2. Aktivirajte grejalicu preko AENO aplikacije prateći uputstva na ekranu

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.