Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 12, 2021
Prestigio postepeno širi svoj asortiman eksternih baterija izrađenih od ...
Mart 23, 2021
Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o ...
Mart 19, 2021
Ultimativni 1440p gejming. Baziran na revolucionarnoj AMD RDNA™ 2 arhitekturi.
Mart 17, 2021
Desktop procesori Intel® Core™ S-serije 11. generacije (kodnog imena „Rocket ...
Mart 15, 2021
Veštačka inteligencija pokrenula je novo doba kreativnosti i domišljatosti. ...
Mart 04, 2021
Prestigio je proširio svoj portfolio proizvoda pametnom tastaturom druge ...
Mart 02, 2021
Intel SSD 670p nudi pravi balans između performansi, troškova i snage za ...
Februar 26, 2021
Prestigio proširuje asortiman modernih punjača za praktično i brzo punjenje ...
Februar 23, 2021
Prestigio vam predstavlja ReVolt A8, novu kompaktnu bežičnu stanicu za punjenje ...
Februar 08, 2021
Poštovani, hvala vam na iskazanom interesovanju za ASBISc Enterprises Plc ...
Natus Vincere stupa u višegodišnje partnerstvo sa Logitech G-om

Januar 17, 2020

Logitech, ASBIS Srbija

Natus Vincere stupa u višegodišnje partnerstvo sa Logitech G-om

Esports organizacije Natus Vincere i Logitech G, vodeći inovator tehnologija i opreme za igre, najavili su danas ugovor o partnerstvu u kojem će Logitech G postati ekskluzivni dobavljač igračkih perifernih uređaja za NAVI. Za obe strane ovo je logičan i dugo očekivani savez.

LogitechG

Logitech G, brend Logitech International, svetski je lider u domenu opreme za igre na računaru i igračke konzole. Logitech G pruža igračima svih nivoa vodeće proizvode u industriji: tastature, miševe, slušalice, tastature za miš i simulacione proizvode kao što su volani i palice za let; a što je omogućeno inovativnim dizajnom, naprednim tehnologijama i dubokom strašću prema igrama. Zahvaljujući svojim revolucionarnim proizvodima, Logitech G je savršeno pogodan za NAVI sa ciljem da bude vodeći u razvoju e-sports performansi.

Ievhen Zolotarev, generalni direktor, NAVI

«Počinjemo novu deceniju za naš klub sa partnerstvom sa vodećim proizvođačem opreme za igrače - Logitech G. Super je što kompanija koja nam pruža slušalice, tastature, miševe i gejming podloge, radi sa puno ekipa i igrača i sluša njihove povratne informacije tokom razvoja novih uređaja. To je vrlo ohrabrujuće i vrlo sam optimističan u pogledu našeg partnerstva ».

S1mple

«Neverovatno je što Logitech G prikuplja povratne informacije od profesionalnih igrača za razvoj novih uređaja. Mislim da je ovo odličan pristup. Mi koristimo takve uređaje 14 sati dnevno i definitivno možemo ukazati na neke detalje koji bi mogli biti poboljšani. Drago mi je što ćemo započeti svoj posao sa Logitech G ».

9pasha

«Drago mi je što je NAVI počeo da sarađuje sa Logitech G. Nedavno sam imao priliku da testiram miš Logitech G703. Sada se zaista radujem igranju sa G PRO X. Navijajte za nas u DreamLeague-i u januaru! »

Brent Barry, šef odeljenja za Esports, Logitech G

"Ponosni smo što radimo sa timovima koji su posvećeni vrhunskim performansama i znamo da imamo opremu koja će im pomoći da se takmiče na najvišim nivoima. Uzbuđeni smo što sarađujemo sa NAVI i njihovim sportistima svetske klase kako bi im pomogli da ostvare svoje ciljeve".

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.