Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Novembar 25, 2022
Novi računarski hardver exascale spreman za HPC, AI, cloud, big data i opšti ...
Novembar 18, 2022
Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, ...
Novembar 17, 2022
Predstavljeni portfolio servera i sistema za skladištenje podataka pokreću ...
Novembar 17, 2022
Novi NUC računari imaju otključani Intel Core procesor 13. generacije, koji ...
Novembar 11, 2022
Uz nenadmašne performanse, liderstvo u energetskoj efikasnosti i arhitekturu ...
Novembar 04, 2022
Prvi u svetu grafički procesori za video igre sa „chiplet“ tehnologijom. ...
Novembar 04, 2022
Distributer sa dodatom vrednošću nastavlja razvoj distributivnih kanala za ...
Oktobar 27, 2022
Infinidat, vodeći provajder rešenja za skladištenje podataka kod poslovnih ...
Oktobar 07, 2022
Obezbedite pouzdano povezivanje pomoću elegantnog zidnog Access Point-a
ASBIS potpisao ugovor o distribuciji sa Edgecore Networks

Jun 29, 2022

ASBIS, Edgecore

ASBIS potpisao ugovor o distribuciji sa Edgecore Networks

ASBIS otpočinje isporuke Edgecore mrežnih rešenja svojim klijentima sa EMEA geografskog područja

U junu 2022. godine, distributer sa dodatom vrednošću - ASBIS, potpisao je partnerstvo sa kompanijom Edgecore Networks, dodajući tako vodeće hardverske i softverske proizvode u svoj rastući portfolio mrežnih rešenja. Sporazum pokriva EMEA geografsko područje i uključuje svih 27 zemalja u kojima ASBIS posluje.

Edgecore Networks nudi skalabilna i konvergentna mrežna rešenja za različite potrebe svojih korisnika, ciljajući na data centre, provajdere telekomunikacionih usluga, sistem integratore i velika preduzeća. Vodeća mrežna rešenja iz Edgecore ponude uključuju celokupnu proizvodnu liniju otvorenih 1G-400G Ethernet svič mrežnih uređaja, mrežne rutere, mrežne Gateway uređaje, optičke terminale za virtuelnu pasivnu optičku mrežu (PON OLTs), transpondere paketa i Wi-Fi Access Point uređaje. Osnovna filozofija kompanije Edgecore Networks je da obezbedi profesionalna žična i bežična rešenja, od Edge-a pa sve do Cloud-a.

Ovo je odlična vest, kako za nas, tako i za veliki broj ASBIS klijenata u EMEA regionu, koji će imati priliku da uživaju u proširenom asortimanu mrežne opreme, boljoj kontroli i niskom TCO-u, a koje će pružiti Edgecore proizvodi. Spuštajući ovu distribuciju u sposobne ruke naših lokalnih timova, očekujemo ništa manje od impresivnih rezultata.” - komentariše Marek Horil, direktor marketinga proizvoda u ASBIS-u.

„Drago nam je što je ASBIS jedan od distributivnih partnera Edgecore-a na EMEA tržištu, proširujući svoj otisak u regionima EMEA i predstavljajući naša vodeća mrežna rešenja kroz ASBIS distributivne mreže. Ovo je još jedan važan korak na našem putu ka transformaciji načina na koji se svet povezuje i uvereni smo da ćemo imati mnogo razloga da slavimo naše partnerstvo u budućnosti” – kaže Mišel Šu, porpredsednica prodaje za EMEA/CIS regione, Edgecore Networks.


O ASBIS-u

ASBISC Enterprises PLC (VSE: ASB) je vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač OEM, IT, IoT i AI rešenja širom CEE, FSU i MEA geografskih područja. Kompanija je specijalizovana za distribuciju sa dodatom vrednošću (VAD), B2B rešenja i distribuciju ICT proizvoda od globalnih dobavljača. Kao lideri IT industrije, stručni timovi Grupe konfigurišu hardverske proizvode i softverske elemente, usluge zasnovane na oblaku i tehnologije, kako bi kreirali komercijalno održiva rešenja.

Za više informacija posetite veb lokaciju kompanije na www.asbis.com.

O Edgecore Networks-u

Edgecore Networks Corporation je filijala u vlasništvu Accton Technology Corporation, vodeće ODM mreže na svetu. Edgecore Networks isporučuje proizvode i rešenja za žično i bežično umrežavanje, preko partnerskih kanala i sistem integratora širom sveta, za data centre, dobavljače usluga, mala i srednja preduzeća. Edgecore Networks je lider u otvorenom umrežavanju, pružajući punu proizvodnu liniju otvorenih Wi-Fi Access Point uređaja, transpondera paketa, virtuelnih PON OLT-ova, mrežnih Gateway uređaja i 1G, 10G, 25G, 40G, 100G i 400G OCP-Accepted™ svičeva koji nude veliki izbor komercijalnih i "open source" NOS i SDN softvera.

Za više informacija posetite www.edge-core.com.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.