Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Mart 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” ...
Mart 02, 2023
Predstavljamo AMD RYZEN 7000 seriju procesora podržanu sa novom AMD 3D V-Cache™ ...
Februar 07, 2023
Sa frekvencijom od 6,0 GHz, i9-13900KS je predstavlja prekretnicu u PC ...
Februar 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT ...
Januar 31, 2023
Prema izveštaju IDC MarketScape-a, glavnog alata za procenu dobavljača u ICT ...
Januar 30, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju ...
Januar 16, 2023
ASBIS vebinar | 31. januar 2023. (10-11:30h CET)
Januar 16, 2023
Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, ...
Januar 13, 2023
Procesori nove generacije isporučuju diferencirana rešenja i sisteme svojim ...
Januar 09, 2023
Giga Computing biće posvećen GIGABYTE rešenjima za preduzeća.
ASBIS je postao sertifikovana Great Place to Work® kompanija

Jul 29, 2021

ASBIS

ASBIS je postao sertifikovana Great Place to Work® kompanija

ASBIS Enterprises Plc, vodeći distributer sa dodatom vrednošću, inovator i dobavljač IT i IoT proizvoda, rešenja i usluga na rastućim tržištima Evrope, Bliskog istoka i Afrike, učestvovao je u programu sertifikacije Great Place to Work®.

Kompanija je uložila značajne napore i značajna sredstva da stvori takvo radno mesto gde svaki zaposleni ima kontinuirano pozitivno iskustvo i pokazala da radna kultura kojom se vodi, otključava puni potencijal ljudi za postizanje pravih poslovnih rezultata. ASBIS veruje da će kompetentan, motivisan, dobro obučen i raznovrstan tim moći da sprovede ASBIS strategiju i da u velikoj meri pomogne daljem razvoju kompanije

Julia Prihodko, glavni HR službenik u ASBISc Enterprises Plc, ističe: “Značajna je prekretnica kada postanete sertifikovano Great Place to Work® preduzeće. Uspeh naše kompanije u velikoj meri zavisi od naših zaposlenih, a uloga našeg HR tima i Upravnog odbora je da timu obezbede pozitivnu radnu kulturu koja se fokusira na timski rad, nudi mogućnosti za razvoj zaposlenih i pravednu nadoknadu, kao i poštovanje važećih zakona i prava zaposlenih.” 

Julia Prihodko dodaje: “Cilj nam je da budemo cenjen i atraktivan poslodavac na svim tržištima na kojima ASBIS posluje. Svakodnevni je izazov za svakog člana Tima da doprinese i pretoči ličnu strast u profitabilan i održiv rast ASBIS-a. Čestitamo ASBIS timu na zajedničkom uspehu!”
 

O Great Place to Work®

Great Place to Work® je kompanija za istraživanje i menadžment specijalizovana za korporativnu kulturu. Više od 30 godina i sa kancelarijama na 5 kontinenata, i u 60 zemalja, Great Place to Work® radi sa vodećim kompanijama širom sveta na identifikaciji i izgradnji visokog poverenja i kulture radnog mesta uz visoki učinak.

Tokom usluga procene, uvida i akcionog planiranja, Great Place to Work® procenjuje skoro 7.000 preduzeća i više od 20 miliona zaposlenih svake godine. Reč je o najvećem istraživanju sprovedenom u svetu u oblasti korporativne kulture. „Great Place to Work® High Trust Culture Consulting“ pristup doprinosi izgradnji odlične kulture radnog mesta. Da biste saznali više posetite www.greatplacetowork.com.cy

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.