Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
ASBIS je postao zvanični partner i distributer brenda HYPERVSN (od Kino-mo)

April 16, 2020

ASBIS, HYPERVSN

ASBIS je postao zvanični partner i distributer brenda HYPERVSN (od Kino-mo)

ASBIS je postao ovlašćeni partner kompanije Kino-mo (trguje kao HIPERVSN) i distribuiraće inovativnu 3D tehnologiju holografskog prikaza proizvedenu pod brendom HIPERVSN i preprodavati usluge u zemljama u kojima je prisutna kompanija ASBISc Enterprises Plc.

HYPERVSN je široko nagrađivana britanska kompanija koja proizvodi i razvija hi-tech vizuelna rešenja.HIPERVSN je od start-up-a prerastao u globalnu kompaniju koja razvija i isporučuje pametne, emocionalno ubedljive i vizuelno uticajne tehnologije.

Sporazum omogućava HIPERVSN-u da proširi prodajnu mrežu i efikasnije isporuči svoja rešenja, jer ASBIS ima lokalne stručne timove u svim regionima.

Partnerstvo sa HIPERVSN proširuje liniju Digital Signage rešenja ASBIS Grupe i omogućava ASBIS-u da klijentima pruži još jedno visokotehnološko rešenje pružajući jedinstvenu priliku za privlačenje publike.

3D hologrami kompanije HIPERVSN zajedno sa platformom za upravljanje sadržajem zasnovanom na oblaku su sveobuhvatno rešenje koje postavlja Digital Signage budućnosti i pruža nezaboravno iskustvo kupca - jedan od glavnih principa ASBIS Grupe. Ova saradnja ima veliki potencijal za oba preduzeća.

 

O HYPERVSN-u:

HIPERVSN je kompanija za vizuelnu tehnologiju koja je odgovorna za razvoj inovativnog  3D holografskog sistema koji gledaocima pruža imerzivno iskustvo. HIPERVSN hardver radi u kombinaciji s platformom jedinstvenog i robusnog softvera kako bi kupcima pružio integrisano 360, visokokvalitetno poslovno rešenje. Iz našeg globalnog sedišta u Londonu, HIPERVSN pruža usluge našim partnerima i kupcima širom sveta.

O ASBIS-u:

ASBIS je vodeći distributer VAD, OEM i IT, IoT, IoT, AI rešenja koje pruža širom CEE, FSU i EMEA regiona. Kompanija je specijalizovana za distribuciju VAD, B2B tržišnih rešenja i distribuciju ICT proizvoda od globalnih dobavljača. Saradnjom sa liderima IT industrije i ekspertskim timovima Grupe konfigurišu se hardverski proizvodi i softverski elementi, usluge i tehnologije zasnovane na oblaku kako bi se stvorila komercijalno održiva rešenja.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.