Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Prestigio vesti

Februar 25, 2015
Jedan od najboljih telefona kompanije Prestigio nedavno je testiran na ...
Februar 04, 2015
Prestigio je predstavio svoju novu Wize liniju tableta...
Januar 26, 2015
Kompanija Asbis d.o.o. sa ponosom ističe da je brend Prestigio učestvovao na ...

Profil kompanije Prestigio

 

Prestigio je izuzetno dinamična IT kompanija koja obezbeđuje jedinstvena i inovativna potrošačka rešenja. Sa trenutnim sedištem na Kipru, Prestigio aktivno obavlja svoju aktivnost u EMEA regionu putem predstavničkih kancelarija i poslovnih partnera lociranih u ključnim poslovnim centrima regiona i koje svojim korisnicima nude odličan portfolio IT proizvoda i usluga.

Vizija

Prestigio teži da postane top pan-evropski brend za hi-tech proizvode u centralnoj i istočnoj Evropi i jedan od vodećih (Top 10) brendova u EMEA regionu

Misija

Prestigio svoju misiju vidi u sledećem: biti savršen u dizajnu, razvoju i marketingu high-tech rešenja, obezbediti inovativna rešenja i proizvode za sve nivoe hi-tech sektora - od entry-level do premium – i ponuditi bolje proizvode po konkurentnoj ceni.

Tržišna filozofija

Prestigio veruje u tržišni uspeh koji se bazira na inovativnom proizvodnom pristupu, naprednim tehnologijama i rigoroznoj kontroli kvaliteta. Prestigio je posvećen pružanju maksimalne podrške svojim korisnicima u regionima koji se stalno šire.

Pozicija na globalnom tržištu

Danas je Prestigio dokazan internacionalni brend koji se najbrže razvija i koji se prodaje u više od 30 zemalja širom sveta i koji se konstantno rangira među 10 najcenjenijih brendova na brzorastućim tržištima širom EMEA regiona. U nekim zemljama, npr. Ukrajina, Bugarska, Slovačka i Belorusija brend je osigurao pozicioniranje u prvih 5 firmi.