Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Decembar 24, 2009
ASBIS tim svima Vama, Vašim najbližima i organizacijama želi sve najbolje povodom predstojećih Novogodišnjih i Božićnih praznika!
Decembar 23, 2009
Prestigio proizvodi se sada mogu porucivati online u Evropi putem internet stranice www.prestigioplaza.com
Decembar 16, 2009
Canyon i Prestigio, brendovi kompanije ASBIS, otvaraju put razvoja kompanije na trzistu Azije. Partnerstvom izmedju ASBIS grupe, i Aoni kompanije, ce obezbediti redukciju troskova i optimizaciju resursa; ocejuje se dupliranje prihoda u 2010.
Oktobar 28, 2009
Na vas zahtev kompanija Toshiba je odlučila da produži period trajanja „No Matter What Guarantee“ kampanje do 31. januara 2010. godine.
Oktobar 06, 2009
Kompanija ASBIS uvrstila je u svoj prodajni program i Silicon Power memorijske proizvode.
Avgust 12, 2009
ASBIS započinje distribuciju Dell notebook računara
Jul 29, 2009
Eksterni hard diskovi kompanije Transcend u ASBIS ponudi
Maj 01, 2009
Izuzetno uspešna potrošačka promotivna ponuda sada važi do 31. avgusta 2009. godine, sa dodatnom zaštitom u slučaju gubitka posla koja korisnicima nudi neprevaziđen nivo bezbednosti prilikom kupovine novog laptop računara
Mart 24, 2009
Kompanija ASBIS nedavno je potpisala ugovor o distribuciji sa kompanijom AOC International (Europe) GmbH. AOC International (Europe) GmbH, se nalazi u Berlinu, a podružnica je TPV Technology Limited, trenutno jednog od najvećih proizvođača monitora i LCD enrana u svetu. Proizvodni program ove kompanije trenutno karakteriše više od 100 različitih CRT i LCD uređaja. AOC International (Europe) ima više od 70 distributera koji prodaju monitore u 20 različitih zemalja. TPV je izlistan na berzi, a sedište kompanije je u Hong Kongu.
Mart 02, 2009
Kao ovlašćeni distributer Microsoft proizvoda, ASBIS Hrvatska je proširio svoju delatnost i ponudio mogućnost nabavke celog spektra Microsoftovih proizvoda uključujući i OEM softver i hardver.
Februar 04, 2009
Kompanija ASBIS upotpunjuje liniju hard diskova potpisivanjem ugovora o distribuciji sa Western Digital-om (WD), pionirom i liderom u ovoj oblasti industrije.
Februar 04, 2009
ASBISc Enterprises Plc je potpisao ugovor o kupovini sa E-Vision Ltd IT4profit platforme
Januar 21, 2009
Kompanija ASBIS je svoj prodajni program proširila LOGITECH periferijama za desktop i laptop računare.
http://www.asbis.rs/info/press.xhtml
Select year first
Svi meseci