Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

Select year first
Show
lines
Ukupno
5
lines found

ASBIS Vesti

Decembar 26, 2005
Kako bi što bolje zadovoljila potrebe svojih korisnika, kompanija Prestigio aktivirala je novu stranicu na svom sajtu. Ova stranica vodi Vas kroz svet atraktivnih poklona iz Prestigio ponude prikladih za predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike. Na ovoj stranici pored informacija o poklonima možete pronaći informacije o prodajnim mestima, običajima i načinima proslavljanja Novogodišnjih praznika, itd... Uskori ćemo ovu stranicu imati i na srpskom jeziku.
Decembar 05, 2005
SPECIJALNA PONUDA - NOBILE 150! Ukoliko želite da uštedite vreme i novac, tražite mobilnost i rad u pokretu kompanija ASBIS ima specijalnu ponudu za Vas Prestigio notebook računara. Prestigio Nobile 150 računar koji će zadovoljiti sve Vaše zahteve i iznenaditi Vas svojom cenom.
Jul 19, 2005
KOMPANIJA KINGSTON POTVRDJUJE SVOJE LIDERSTVO Kompanija ASBIS počinje isporuku nove USB proizvodne linije DataTraveler® Elite sa kapacitetom od 4-GB proizvođača Kingston Technology . Ovaj proizvod će uskoro biti raspolpoloživ u 25 zemalja gde ASBIS ima svoja predstavništva EMEA regiona.
Novi DataTraveler od 4-GB poseduje prvoklasne performanse i pouzdanost u odnosu na druge USB uređaje na tržištu. Kingston DataTraveler Elite ponosi se integrisanim sigurnosnim hardverom kao i većim smeštajnim kapacitetom koji može da osigura informacije zaposlenih u svim poslovnim okruženjima.
Jun 15, 2005
Kompanija ASBIS primila je nagradu "NCP Most Supporting Customer" od kompanije HEXONTechnology tokom nedavno održanog sajma kompjutera Computex na Taiwan-u. Nagrada je dodeljena kao rezultan uspešnog partnerstva između kompanija ASBIS i HEXON u distribuciji NCP DRAM memorijskih modula od 2000.godine. Nagradu je primio pretstavnik kompanije ASBIS g-dinu Mykoli Parkhomenku od strane pretstavnika kompanije HEXON g-đe Mary Lim.
Jun 13, 2005
“Kompanija ASBIS dobila je prestiznu nagradu kompanije HEXON, proizvodjaca NCP memorijskih modula, na sajmu kompjutera Computex na Taiwan-u” Kompanija ASBIS dobila je nagradu "NCP Most Supporting Customer" od kompanije HEXON Technology tokom nedavno odrzanog sajma kompjutera na Taiwan-u. Nagrada proistekla iz dugogodisnje uspesne saradnje kompanija Asbis i Hexon u distribuciji NCP DRAM memorijskih modula od 2000.g.
http://www.asbis.rs/info/press.xhtml
Select year first
Svi meseci