Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Maj 25, 2020
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST - 25. maj 2020. godine
Maj 18, 2020
U prvom kvartalu 2020. godine, opšti sporazum o mreži NVIDIA partnera (NPN) ...
Maj 05, 2020
Intel je predstavio 10. generaciju desktop procesora Intel® Core™ S-serije, ...
April 30, 2020
AMD proširuje 3. generaciju porodice AMD Ryzen™ desktop procesora, oslobodivši ...
April 24, 2020
Novi AMD EPYC™ procesori druge generacije redefinišu performanse za bazu ...
April 21, 2020
Novi Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš isporučuje vrhunske gejming ...
April 16, 2020
ASBIS je postao ovlašćeni partner kompanije Kino-mo (trguje kao HIPERVSN) i ...
April 06, 2020
Prestigio Click & Touch multimedijalna tastatura sa touchpad-om na tasterima ...
Mart 31, 2020
Jednostavnost upravljanja bazama podataka u HCI okruženjima
Mart 31, 2020
Intel korporacija je u martu 2020. godine najavila da su uspešno integrisali ...
Zapanjujuća brzina igranja uz Intel® Optane™ SSD 900P Seriju

Oktobar 27, 2017

Intel, SSD

Zapanjujuća brzina igranja uz Intel® Optane™ SSD 900P Seriju

Intel je danas objavio vest o početku prodaje Intel® Optane™ SSD 900P Serije SSD uređaja namenjenih stonim računarima i radnim stanicama osnovanim na Intel® Optane™ tehnologiji.

Intel u saradnji sa kompanijom Robert Space je najavio nove SSD diskove na konvenciji CitizenCon, namenjenoj udruženju Star Citizen u Frankfurtu.

Intel® Optane™ SSD 900P isporučuje neverovatno nisku latenciju i najbolje u klasi performanse čitanja-zapisivanja podataka queue depths – do četiri puta brže nego kod konkurentskih modela SSD uređaja temeljenih na NAND tehnologiji – čime otvara neverovatne, nove mogućnosti. Sa novim SSD diskovima, korisnici će imati mogućnost da dobiju mnogo veći potencijal od svojih platformi.Intel® Optane™ SSD 900P serija idealana je za najzahtevnije vrste radnih opterećenja kao što su 3D renderiranje, kompleksnih simulacija, brzih učitavanja igrica i još mnogo toga. Do 22 puta bolja izdržljivost od drugih uređaja, koja takođe najtežim korisnicima uliva poverenje I omogućava mir.

"Intel® Optane™ SSD 900P serija donosi performanse radne stanice uz industrijski- kvalitetnu izdržljivost tehnologije Intel® Optane™ korisnicima SSD-ova po prvi put I mi znamao da će krajnji korisnici to iskoristiti kako bi pronašli nove, uzbudljive prednosti na kojima će to moći da primene i naprave divne stvari," izjavio je Bill Leszinske, Intelov potpredsednik, Non-Volatile Memory Solutions Group i director strateškog planiranja, marketinga i razvoja poslovanja. "Mi želimo što pre da vidimo mogućnosti korišćenja od strane programskih developera kao što je kompanija Roberts Space Idustries sa StarCitizen projektom, a novi SSD nudi nove načine pri korišćenju velikih količina podataka I kompleksnih radnih opterećenja kako bi napravili više nego pre."

Tokom događaja, Intel je prikazao jedinstven pogled na svemir kroz Star Citizen na računaru temeljenom na Intel® Core™ i9 procesoru opremljenog sa Intel® Optane™ SSD 900P serijom. Dve kompanije najavile su zajedničko izdanje dodatka za igru u obliku broda ”Sabre Raven” a koji će se moći kupiti uz kupljenu Intel® Optane™ SSD 900P Seriju SSD-a u ograničenom periodu prodaje.

"Intel® Optane™ SSD 900P Serija je neverovatno brza, verovatno i najbrža koju sam ikada imao priliku da koristim" rekao je Chris Roberts, predsednik i CEO kompanija Cloud Imperium Games i Roberts Space Industries. "naši Star Engine developer rade na tehnologiji koja ubrzava vreme očitavanja koristeći nove tehnike razvoja za Star Citzen i optimizirane za Intel® Optane™ SSD 900P seriju, koja je najbrža koju smo ikada testirali. Nastavljamo sa poboljšavanjem softvera Star Citizen tako da će performanse prednosti korišćenja uređaja Intel® Optane™ kontinuirano rasti paralelno sa rastom Star Citizena u budućnosti"

CitizenCon će biti uživo prenošen iz Frankfurta počev od 6h, 27.Oktobra

Intel® Optane™ SSD 900P serija dostupna je za nabavku putem lokalnih online ritejl trgovinama sa početkom od 27.10.2017.god. Za više detalja o Star Citizen kao I Sabre Raven brodu, posetiteRoberts Space Industries. Intel white paper za ocenjivanje SSD-a je takođe dostupan. Za više informacija Intel® Optane™ SSD 900P Series i Intel® Optane™ tehnologiju, posetite Intel's solid state drives page.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.