Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 13, 2019
Intel je zvanično lansirao 11 novih, visoko integrisanih Intel® Core™ procesora ...
Avgust 09, 2019
Intel je najavio da će njihova porodica Intel® Xeon® skalabilnih procesora ...
Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Projektovana je da inspiriše i osnaži igrače, strimere i dizajnere. AMD Ryzen™ ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Jun 12, 2019
Radeon ™ RX porodica grafičkih kartica predstavlja seriju proizvoda zasnovanu ...
Jun 04, 2019
AMD predstavlja liderske proizvode sledeće generacije na Computex 2019.
Zapanjujuća brzina igranja uz Intel® Optane™ SSD 900P Seriju

Oktobar 27, 2017

Intel, SSD

Zapanjujuća brzina igranja uz Intel® Optane™ SSD 900P Seriju

Intel je danas objavio vest o početku prodaje Intel® Optane™ SSD 900P Serije SSD uređaja namenjenih stonim računarima i radnim stanicama osnovanim na Intel® Optane™ tehnologiji.

Intel u saradnji sa kompanijom Robert Space je najavio nove SSD diskove na konvenciji CitizenCon, namenjenoj udruženju Star Citizen u Frankfurtu.

Intel® Optane™ SSD 900P isporučuje neverovatno nisku latenciju i najbolje u klasi performanse čitanja-zapisivanja podataka queue depths – do četiri puta brže nego kod konkurentskih modela SSD uređaja temeljenih na NAND tehnologiji – čime otvara neverovatne, nove mogućnosti. Sa novim SSD diskovima, korisnici će imati mogućnost da dobiju mnogo veći potencijal od svojih platformi.Intel® Optane™ SSD 900P serija idealana je za najzahtevnije vrste radnih opterećenja kao što su 3D renderiranje, kompleksnih simulacija, brzih učitavanja igrica i još mnogo toga. Do 22 puta bolja izdržljivost od drugih uređaja, koja takođe najtežim korisnicima uliva poverenje I omogućava mir.

"Intel® Optane™ SSD 900P serija donosi performanse radne stanice uz industrijski- kvalitetnu izdržljivost tehnologije Intel® Optane™ korisnicima SSD-ova po prvi put I mi znamao da će krajnji korisnici to iskoristiti kako bi pronašli nove, uzbudljive prednosti na kojima će to moći da primene i naprave divne stvari," izjavio je Bill Leszinske, Intelov potpredsednik, Non-Volatile Memory Solutions Group i director strateškog planiranja, marketinga i razvoja poslovanja. "Mi želimo što pre da vidimo mogućnosti korišćenja od strane programskih developera kao što je kompanija Roberts Space Idustries sa StarCitizen projektom, a novi SSD nudi nove načine pri korišćenju velikih količina podataka I kompleksnih radnih opterećenja kako bi napravili više nego pre."

Tokom događaja, Intel je prikazao jedinstven pogled na svemir kroz Star Citizen na računaru temeljenom na Intel® Core™ i9 procesoru opremljenog sa Intel® Optane™ SSD 900P serijom. Dve kompanije najavile su zajedničko izdanje dodatka za igru u obliku broda ”Sabre Raven” a koji će se moći kupiti uz kupljenu Intel® Optane™ SSD 900P Seriju SSD-a u ograničenom periodu prodaje.

"Intel® Optane™ SSD 900P Serija je neverovatno brza, verovatno i najbrža koju sam ikada imao priliku da koristim" rekao je Chris Roberts, predsednik i CEO kompanija Cloud Imperium Games i Roberts Space Industries. "naši Star Engine developer rade na tehnologiji koja ubrzava vreme očitavanja koristeći nove tehnike razvoja za Star Citzen i optimizirane za Intel® Optane™ SSD 900P seriju, koja je najbrža koju smo ikada testirali. Nastavljamo sa poboljšavanjem softvera Star Citizen tako da će performanse prednosti korišćenja uređaja Intel® Optane™ kontinuirano rasti paralelno sa rastom Star Citizena u budućnosti"

CitizenCon će biti uživo prenošen iz Frankfurta počev od 6h, 27.Oktobra

Intel® Optane™ SSD 900P serija dostupna je za nabavku putem lokalnih online ritejl trgovinama sa početkom od 27.10.2017.god. Za više detalja o Star Citizen kao I Sabre Raven brodu, posetiteRoberts Space Industries. Intel white paper za ocenjivanje SSD-a je takođe dostupan. Za više informacija Intel® Optane™ SSD 900P Series i Intel® Optane™ tehnologiju, posetite Intel's solid state drives page.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.