Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Dizajniran da inspiriše i ojjača gejmere, strimere, i kreatore. AMD Ryzen™ 3000 ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Maj 30, 2019
U partnerstvu sa industrijom donosi inovativne performanse, veštačku ...
Maj 13, 2019
Intel® Optane™ DC trajna memorija se smatra jednim od najinovativnijih noviteta ...
Maj 13, 2019
Infortrend Europe Ltd sa zadovoljstvom objavljuje lansiranje svog AI rešenja, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD dizajnira, integriše i evoluira "computing" visokih performansi i grafičke ...
April 22, 2019
INFINIDAT je najavio Metro Cluster rešenje InfiniBox Always On
Intel Optane tehnologija i Intel QLC NAND tehnologija zajedno na jednom drajvu

April 11, 2019

INTEL, OPTANE, Memory

Intel Optane tehnologija i Intel QLC NAND tehnologija zajedno na jednom drajvu

Intel Optane memoriju H10 sa solid-stage storage karakteriše jedinstvena kombinacija Intel Optane tehnologije i Intel QLC 3D NAND

Šta je novo: Intel otkriva detalje o Intel® Optane™ memoriji H10 sa skladišnim diskom (SSD) – inovativnom uređaju koji kombinuje superiornu reakciju Intel Optane tehnologije sa skladišnim kapacitetom Intel® Quad Level Cell (QLC) 3D NAND tehnologije u jednom faktoru oblika M.2 koji štedi prostor.

„Intel Optane memorija H10 sa skladištenjem na čvrstom disku karakteriše jedinstvena kombinacija Intel Optane tehnologije i Intel QLC 3D NAND – ilustrujući naš disruptivni pristup memoriji i skladištenju koji oslobađa punu snagu platformi povezanih sa Intelom na način koji niko drugi ne može pružiti.“ – Rob Crooke, viši potpredsednik kompanije Intel i generalni direktor grupe Non-Volatile Memory Solutions.

Zašto je to važno: Kombinujući Intel Optane tehnologiju sa Intel QLC 3D NAND tehnologijom na jednom M.2 modulu omogućava Intel Optane memoriji proširenje na tanke i lake notebook računare i neke radnim prostorom ograničene faktore oblika desktopa – kao što su all-in-one PC-jevi i mini PC-jevi. Novi proizvod nudi i viši nivo performansi koji danas ne dostižu tradicionalni Triple Level Cell (TLC) 3D NAND SSD-ovi i eliminiše potrebu za sekundarnim skladišnim prostorom.

Kako je ovo drugačije: Intelovo liderstvo u računarskoj infrastrukturi i dizajnu dozvoljavaju kompaniji da iskoristi vrednost platforme u celini (softver, čipset, procesor, memorija i skladišni prostor) i da tu vrednost isporuči kupcima. Kombinacija velikog ubrzanja i velikog skladišnog kapaciteta SSD-a na jednom drajvu će koristiti svakodnevnim korisnicima računara, bez obzira da li koriste svoje sisteme da stvaraju, igraju ili rade. U poređenju sa samostalnim TLC 3D NAND SSD sistemom, Intel Optane memorija H10 sa skladištem na čvrstom disku omogućava i brži pristup često korišćenim aplikacijama i fajlovima i bolji odziv kad je aktivan u pozadini. Osma generacija Intel® Core™ U-serije mobilnih platformi sa Intel Optane memorijom H10 sa skladištem na čvrstom disku, dolazi preko glavnih OEM-ova od ovog kvartala. Sa ovim platformama svakodnevni korisnici moći će da:

    • Pokreću dokumente do 2 puta brže tokom multitaskinga
    • Pokreću igre 60% brže tokom multitaskinga
    • Otvaraju medijske fajlove do 90% brže tokom multitaskinga

SSD-ovi sa Intel Optane memorijom su najbrži u poređenju sa NAND SSD-ovima u većini slučajeva korišćenja od strane više klijenata. Intel bazirane platforme sa Intel Optane memorijom prilagođavaju se svakodnevnim računarskim aktivnostima da bi optimizovale performanse za najčešće zadatke i često korišćene aplikacije korisnika. Sa ponudom do 1TB ukupnog skladišnog prostora, Intel Optane memorija H10 sa skladištem na čvrstom disku će imati kapacitet koji je korisnicima potreban za njihove aplikacije i fajlove danas – kao i u budućnosti. Intel Optane memorija H10 sa skladištem na čvrstom disku dolazi sa sledećim kapacitetima, 16GB (Intel Optane memorija) + 256GB (skladišni prostor); 32GB (Intel Optane memorija) + 512GB (skladišni prostor); I 32GB (Intel Optane memorija) + 1TB (skladišni prostor).

Kad/Gde možete da je nabavite: Pored prvih sistema koji će biti dostupni preko OEM-ova (uključujući Dell*, HP*, ASUS*, Acer* i druge), takođe će biti dostupna na policama u Best Buy* i Costco* prodavnicama.

Posetite stranicu o proizvodu Intel Optane memorija za vise informacija.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.