Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 21, 2019
Novi serveri Supermicro H12 A ​​+ postavljaju svetske rekorde i pružaju ...
BlackBerry najavljuje dostupnost CylancePROTECT-a za mobilne uređaje

Novembar 06, 2019

BlackBerry

BlackBerry najavljuje dostupnost CylancePROTECT-a za mobilne uređaje

Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije

Kompanija BlackBerry Limited je najavila dostupnost CylancePROTECT® za mobilne uređaje kojima upravlja BlackBerry® Unified Endpoint Management (BlackBerri® UEM). Koristeći sigurnosnu tehnologiju veštačke inteligencije (AI) kompanije Cylance, ovo rešenje za odbranu od mobilnih pretnji (MTD) pruža naprednu zaštitu mobilnih krajnjih tačaka, a kako bi se sprečile, otkrile i uklonile napredne zlonamerne pretnje.

Organizacije se koriste mobilnim uređajima kako bi se takmičile na agilnom i evolutivnom tržištu. Po prvi put, više od polovine svih uređaja je povezano na internet mobilnim putem. U isto vreme, mobilni zlonamerni softver je rasprostranjeniji nego ikad, a napadi su porasli 50%, samo u poslednjoj godini. Gartner potvrđuje ovaj trend i sada preporučuje da lideri u domenu upravljanja rizicima u IT-ju primene MTD rešenja.


CylancePROTECT povećava sigurnosnu bazu koju pruža BlackBerri UEM sprečavajući napade na nivou uređaja i aplikacije. Rešenje proaktivno identifikuje sigurnosne ranjivosti i potencijalne zlonamerne aktivnosti na mobilnim uređajima nadgledanjem ažuriranja OS-a, parametara sistema, konfiguracija uređaja i sistemskih biblioteka.


CylancePROTECT automatizovano otkrivanje pretnji kontinuirano radi na zaštiti svih krajnjih tačaka mobilne telefonije od zlonamernih softvera, URL "phishing" napada i provere integriteta aplikacije bez ometanja krajnjih korisnika, koristeći najbolje od "zero trust" arhitekture. Za razliku od tradicionalnih sigurnosnih proizvoda za krajnje korisnike koji se oslanjaju na potpise i analizu ponašanja za otkrivanje pretnji u okolini, CylancePROTECT koristi AI za prepoznavanje i blokiranje pokretanja poznatih i nepoznatih zlonamernih programa na krajnjim mobilnim tačkama i unutar aplikacija.


„Danas smo integrisali naprednu zaštitu kompanije Cylance sa BlackBerry UEM-om kako bismo podržali organizacije u njihovom ostvarenju -zero trust- sredine“, rekao je John Chen, izvršni predsedavajući i izvršni direktor BlackBerry-ja. „Pomoću CylancePROTECT-a, BlackBerry UEM korisnici sada mogu upravljati i osigurati sve svoje mobilne krajnje tačke na svim uređajima, mrežama i aplikacijama, sa jedne konzole.“


Pošto je CylancePROTECT ugrađen u BlackBerry UEM i BlackBerry Dynamics aplikacije, organizacije mogu biti sigurne da je celokupna njihova mobilna flota zaštićena bez potrebe da se oslanjaju na zaposlene da održavaju aplikacije trećih strana. CylancePROTECT pruža poboljšano korisničko iskustvo koje daje prednost sigurnosti, produktivnosti i neometanoj deljenju kritičnih informacija bez odvojenog proizvoda ili konzole za podešavanje i konfiguraciju.

Ukoliko želite da saznate više o ponudi kompanije BlackBerry i CylanceProtect, molimo, kontaktirajte nas na:  vad@asbis.rs

>>Izvor

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.