Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Maj 26, 2020
G915 TKL kombinuje sofisticirani dizajn sa najmodernijim tehnologijama i ...
Maj 25, 2020
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST - 25. maj 2020. godine
Maj 18, 2020
U prvom kvartalu 2020. godine, opšti sporazum o mreži NVIDIA partnera (NPN) ...
Maj 05, 2020
Intel je predstavio 10. generaciju desktop procesora Intel® Core™ S-serije, ...
April 30, 2020
AMD proširuje 3. generaciju AMD Ryzen™ desktop porodice procesora, oslobodivši ...
April 24, 2020
Novi AMD EPYC™ procesori druge generacije redefinišu performanse za bazu ...
April 21, 2020
Novi Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš isporučuje vrhunske gejming ...
April 16, 2020
ASBIS je postao ovlašćeni partner kompanije Kino-mo (trguje kao HIPERVSN) i ...
April 06, 2020
Prestigio Click & Touch multimedijalna tastatura sa touchpad-om na tasterima ...
Mart 31, 2020
Jednostavnost upravljanja bazama podataka u HCI okruženjima
Supermicro proširuje portfolio uz nove Scale-Up SuperServer proizvode sertifikovane za SAP HANA®

Supermicro proširuje portfolio uz nove Scale-Up SuperServer proizvode sertifikovane za SAP HANA®

Proširenje celokupnog Supermicro portfolia sa SAP Serifikovanim sistemima novim 2U 4-Socket SuperServer uz SAP HANA, omugućava brže funkcionisanje i dovodi do smanjenja troškova kupaca

Supermicro SuperServer

BUY ONLINE

SuperMicro

San Hose, Kalifornija,7.decembar 2017– Super Micro Computer Inc.(NASDAQ:SMCL)), vodeći svetski proizvođač računara, storidža, mrežnih rešenja kao i globalni partner SAP tehnologije, najavio je da njegov 2U 4-Socket SuperServer (2049U-TR4), podržava najviše performanse Intel® Xeon® skalabilnih procesora, pruža maksimalnu memoriju i storidže zasnovane na SSD tehnologiji,a koji je sertifikovan za rad na SAP HANA platformi. SuperServer 2049U-TR4 for SAP HANA podržava korisnike, pružajući im jedinstven skalabilni single node sistem, zasnovan na dobro definisanim hardverskim specifikacijama, dizajniranim da zadovolje najviše zahteve u tehnologiji SAP HANA in–memorijske tehnologije. 

Kombinacija naših mogućnosti koja se ogleda u pružanju visokih performansi, velike efikasnosti uz najnoviju serversku tehnologiju, inovacije, end-to-end green computing rešenja za centre za obradu podataka, cloud computing u kombinaciji sa SAP HANA in-memoriskom tehnologijom, SuperServer 2049U-TR4 koji pokreće SAP HANA, pruža kupcima unapred montirana, instalirana, prekonfigurisana, standardizovana i visoko optimizovana rešenja za kritične baze podataka i aplikacije koje funkcionišu sa SAP HANA-om,” rekao je Charles Liang, Predsednik i izvršni director kompanije Supermicro. “Sertifikat SAP HANA je važan dodatak portfoliu naših rešenja koji omogućava kompaniji Supermicro da pruži nova, inovativna rešenja i usluge čak i najzahtevnijim kompanijama, koje kupuju naše proizvode.

Supermicro sarađuje sa SAP-om kako bi obogatio svoj portfolio, ponudom računarskih rešenja (open-cloud-scale computing solutions) kompanijama koje kupuju njihove proizvode i koji žele da pređu sa tradicionalnih, skupljih Sistema na otvorene, troškovno-optimizovane i softverski-definisane sisteme. Kao podrška međusobnoj saradnji, Supermicro se pridruzio SAP zajednici kroz SAP global technology partnerski program.

Supermicro planira da nastavi da proširuje svoj portfolio sa SAP HANA sertifikovanim sistemom uključujući i 8-socket scale-up resenje bazirano na SuperServer 7089P-TR4 i 4-socket rešenje zasnovano na SuperBlade®, tokom prve polovine 2018.godine.

Kompanija ASBIS je VAD distributer, koji zastupa Supermicro kompaniju i nudi rešenja za servere, sisteme za skladištenja i rešenja za umrežavanje širom Centralne i Istočne Evrope, Bliskog istoka. Kompanija ASBIS nudi i usluge uključujući konsalting, dizajn, marketing, tehničku i finansijsku podršku. Dugogodišnje partnerstvo temeljeno na poverenju sa mnogim proizvođačima, pomaže da se na najbolji mogući način podrže partneri i kreiraju kompleksna rešenja i dodatne usluge. 


Kompanija ASBIS
Kompanija ASBIS posluje u 24 zemlje sa sedištem na Kipru i specijalizovana je za distribuciju, informacione i komunikacione tehnologije, proizvoda i rešenja od globalnih dobavljača, uključujući Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Seagate, Toshiba, WD. Kompanija ima svoje filijale širom EMEA regiona, više od 1,300 zaposlenih i 30.000 aktivnih kupaca u preko 60 zemalja širom sveta.    


Kompanija SuperMicro
Kompanija SuperMicro je vodeći inovator visokih performansi i servera veliko-efikasne tehnologije i prvi je provajder u izgradnji blok rešenja za data centre, cloud computing, Hadoop/Big Data, HPC and Embedded Systems širom sveta. Supermicro je posvećen zaštiti životne sredine kroz inicijativu “We Keep IT Green;” i obezbeđuje korisnicima energetski efikasna, ekološka rešenja koja su dostupna na tržištu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.