Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Avgust 26, 2019
Korporacija Intel je u avgustu 2019. godine prestavila osam Intel Core ...
Avgust 13, 2019
Intel je zvanično lansirao 11 novih, visoko integrisanih Intel® Core™ procesora ...
Avgust 09, 2019
Intel je najavio da će njihova porodica Intel® Xeon® skalabilnih procesora ...
Avgust 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 generacija procesora i kompatibilne platforme dostupne u ASBIS-u!
Avgust 02, 2019
Western Digital je najavio nove platforme i ažuriranja svog data centar ...
Jul 08, 2019
Projektovana je da inspiriše i osnaži igrače, strimere i dizajnere. AMD Ryzen™ ...
Jun 14, 2019
Minsk, Belorusija. Jun 13, 2019 Prestigio i Clevetura su javnosti predstavili ...
Jun 12, 2019
Radeon ™ RX porodica grafičkih kartica predstavlja seriju proizvoda zasnovanu ...
Jun 04, 2019
AMD predstavlja liderske proizvode sledeće generacije na Computex 2019.
Tri jedinstvena dizajna, tri uzbudljive nove linije

April 28, 2011

Canyon

Tri jedinstvena dizajna, tri uzbudljive nove linije

Canyon lansira tri nove serije

 


28. april 2011.

GORINCHEM, Holandija – Canyon je uvek u potrazi za inspirativnim i out-of-the-box idejama. Nakon provere i testiranja nekoliko kreativnih koncepcija, ne samo jedna, već tri nove serije su izabrane na osnovu reakcije naših potrošača. Tri jedinstvena dizajna, tri uzbudljive nove linije - biće dostupne uskoro i na vreme za back-to-school period.!
 

Rising Sun
Canyon
Rising sun serija prvenstveno je inspirisana snagom, osećajem časti, kulturnim nasleđem i uticjem moćnog naroda Japana. Ova linija proizvoda ne samo da poseduje jedinstven dizajn, već predstavlja i odličnu priliku da pomognemo onima koji su preživeli zemljotres i cunami: pet procenata profita ostvarenog prodajom ograničene serije  Rising Sun ići će direktno u obnovu i pomoć Japana. Proizvodi će biti dostupni za prodaju krajem Maja. Pogledajte kompletan asortiman sada!

 

Stripes

Stripes (pruge) su nedavno bile na pistama  mnogih poznatih dizajnera koji su prihvatili pruge kao ključni dezen za kolekcije proleće-leto 2011. Canyon donosi najnoviji trend na potpuno nov način uvođenjem jedinstvene linije kompjerske opreme sa vertikalnim prugama.  Stripes linija je dizajnirana za moderne ljude koji traže trendi i elegantnu računarsku opremu. Canyon koristi jednostavan i vanvremenski dizajn koji unosi u svežim i veselim bojama, savršenim da preuzmu novu sezonu u velikom stilu. Linija će biti dostupna krajem maja. Pogledajte naše proizvode  ovde!X-Rays
X-Ray (zraci) su najstariji oblik medicinske slike i tradicionalno pokazuju prelome kostiju ili povrede. Da li ste se ikada zapitali kako predmeti koje koristimo svakodnevno izgledaju pod X-zracima? Canyon je odlučio da sazna šta se krije unutra, i rezultat je unikatan  asortiman proizvoda koje će se pojaviti u junu 2011. Slušalice, miševi, desktop zvučnici, notebook torbe, sleeves, i oprema za iPad i  iPhone će imati dizajn koji je moderan, a inspirisan x-zracima.  Kliknite ovde za više informacija

Geert van Dijk, VP Sales & Marketing u Canyon, je uveren: “Canyon, fokusiranjem na dizajn kao vodeći princip za brend, ima fantastičnu priliku da se izdoji iz gomile i napravi pomak na tržištu. Nove linije su samo početak. Uveravamo vas da će 2011. biti najkreativnija Canyon godina do sada .”

U julu 2010, Canyon je predstavio svoju prvu ograničenu liniju, koja je dostupna za prodaju od 1. septembra 2010. godine. Proizvode karakteriše živopisan i naglašen dizajn sa grafitima - jedinstven asortiman koji do tada nije viđen u IT industriji.

Nemojte propustiti da nas pratite putem Facebook, Twitter i Blogger stranica za najnovije vesti i zanimljive članke.

CANYON

CANYON je veseo, mlad i dinamičan lifestyle brend koji uspeva da život učini udobnijim ponudom širokog spektra praktične, jednostavne za upotrebu i pristupačne IT opreme i potrošačke elektronike za moderne ljude. Naš prodajni program je razvijen sa našom obavezom da ponudimo lepe i moderno dizajnirane proizvode po konkurentnim cenama, bez ugrožavanja kvaliteta. Osnovan 2003. CANYON je jedan od brendova koji najbrže raste u svetu u svojoj oblasti u Aziji i EMEA regionu.

Za više informacija kontaktirajte press@canyoncorporate.com ili posetite naš web sajt: www.canyon-tech.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.