Jul 20, 2020
UPRAVLJANJE RADOM NA DALJINU SA GPU POJAČANIM VIRTUELNIM DESKTOP OKRUŽENJEM ...
Jul 07, 2020
AMD entuzijastima nudi više izbora nego ikada ranije uz nove Ryzen™ 3000XT ...
Jun 01, 2020
Bang & Olufsen, danski luksuzni audio brend, je objavio izlazak druge ...
Maj 26, 2020
G915 TKL kombinuje sofisticirani dizajn sa najmodernijim tehnologijama i ...
Maj 25, 2020
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST - 25. maj 2020. godine
Maj 18, 2020
U prvom kvartalu 2020. godine, opšti sporazum o mreži NVIDIA partnera (NPN) ...
Maj 05, 2020
Intel je predstavio 10. generaciju desktop procesora Intel® Core™ S-serije, ...
April 30, 2020
AMD proširuje 3. generaciju AMD Ryzen™ desktop porodice procesora, oslobodivši ...
April 24, 2020
Novi AMD EPYC™ procesori druge generacije redefinišu performanse za bazu ...
April 21, 2020
Novi Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš isporučuje vrhunske gejming ...
SonicWall proširuje svoju distribuciju kroz ASBIS u zemljama CEE

PRESS RELEASE – January 15, 2018

SANTA CLARA, Kalifornija — Kompanija SonicWall koja se bavi pružanjem sigurnosnih rešenja za preko milion mreža u svetu, objavila je vest o partnerstvu sa kompanijom ASBIS, Evropskim value added distributerom i ekspertom komunikacione tehnologije (ICTC) za sve zemlje istočne i centralne Evrope (CEE).

“ASBIS je posvećen, distributer koji je u stanju da podstakne rast SonicWall-a u Evropi,” izjavio je SonicWall Senior Vice Predsednik i Generalni direktor prometa Steve Pataky. “Njihovi distributivni kanali su brzi, pouzdani i provereni, što će svakako pomoći kompanijama u zemljama u kojima posluju da snažno brane svoje mreže, podatke i kupce.”

Ugovor će omogućiti SonicWall-u pristup širokom broju potencijalnih partnera u istočnoj Evropi uključujući Belorusiju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Kipar, Češku, Estoniju, Grčku, Mađarsku, Latviju, Litvaniju, Maltu, Poljsku, Rumuniju, Rusiju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Ukrajinu i Kazahstan.

“Saradnja sa SonicWall-om je dobar primer ‘win-win’ strategije, posebno kod rastućih zahteva za sigurnošću na mreži u zemljama gde poslujemo,” izjavio je Yuri Ulasovich, COO u ASBIS Enterprises. “Cybersecurity je postao značajan deo svakog poslovanja — a i dalje raste iz godine u godinu. SonicWall rešenja pomažu nam da ponudimo najbolja rešenja kako partnerima, tako i krajnjim korisnicima i organizacijama putem naše distributivne mreže.”

Ugovor uključuje distribuciju svih SonicWall sigurnosnih rešenja — uključujući i rešenja bazirana na cloud-u kao i višeslojnoj softverskoj zaštiti od napada (Capture Advanced Thread Protection).’Pored ovoga, postoje i rešenja zaštite hardverskih uređaja i zaštita od napada kao servis za kompanije “SECaaS

Sa sedištem na Kipru, ASBIS je agilan, efikasan distributer koji pomaže u distribuciji najznačajnijih brendova uključujući Apple, BlackBerry, Dell EMC, Infinidat, Infortrend, Intel, Mellanox, Microsoft, Samsung i Supermicro. Kompanija se sastoji i iz lokalnih predstavništava kroz ceo EMEA region, sa više od 1.300 zaposlenih i 30.000 aktivnih kupaca u preko 60 zemalja u celom svetu

Novi Ugovor stupa na snagu u januaru 2018.godine

Za više informacija
Za više informacija o partnerstvu sa SonicWallom, molimo vas posetite:

Kompanija ASBIS PLC

Kompanija ASBIS PLC (WSE: ASB) poseduje kancelarije u 24 zemlje sa predstavništvom na Kipru, specijalizovana je za distribuciju proizvoda i rešenja informacionih i komunikacionih tehnologija sledećih brendova Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD i drugih.

Kompanija poseduje svoje filijale u EMEA regionu sa više od 1,300 zaposlenih i 30,000 aktivnih kupaca u preko 60 zemalja širom sveta. Za više informacija, posetite www.asbis.com.

Kompanija SonicWall

SonicWall se bori protiv cyber-criminal industrije više od 25 godina i na taj način staje u zaštitu malim, srednjim preduzećima i velikim kompanijama širom sveta.

Proizvodima je omogućena adekvatna cyber odbrana koja zadovoljava specifične potrebe više od 500.000 preduzeća u preko 150 zemalja. Ovakava poslovanja su dosta efikasnija i manjim strahom vezanim za bezbednost samog poslovanja.

Za više informacija, posetite www.sonicwall.com.