Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Decembar 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg centra za skladištenje sa Infortrend GSa 5000
Novembar 19, 2018
Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od ...
Novembar 15, 2018
Radeon™ RX 590 grafička kartica nudi gejming doživljaj u 1080p sa ...
Oktobar 08, 2018
Intel predstavlja kompletnu liniju proizvoda za desktop računare za igre i ...
Oktobar 05, 2018
Intel je proširio svoj portfolio platforme za ubrzavanje gejtovskih polja koja ...
Septembar 18, 2018
Ojačajte vaš sistem i prilagodite ga svakodnevnim obavezama
Infinidat je udvostručio rast prihoda na teritoriji EMEA u 2017. godini

Maj 16, 2018

Infinidat je udvostručio rast prihoda na teritoriji EMEA u 2017. godini

Infinidat je udvostručio prihode u odnosu na prethodnu godinu, na teritoriji EMEA u 2017.godini.

Odlučujući faktor ovog uspeha je kako investiranje u proizvodnu liniju tako i njen razvoj. Pored toga, Infinidat je uspeo da pretvori zadovoljne korisnike u zagovornike.

Kako bi uspešno podržao nastavak rasta, Infinidat će nastaviti da ulaže u svoj partnerski program. Prošle godine, ovaj program je doprineo većini prihoda u EMEA regionu. Novi direktor EMEA kanala Hanan Altif, koji je prethodno radio kao Channel Manager za Vmware, će nastaviti da razvija prodaju putem ostvarenog kanala, da održava odnose sa partnerima i da ulaže u razvoj novih programa u EMEA regionu, za obuku i sertifikaciju partnera. Pored toga, kompanija planira ove godine da zaposli još ljudi, a samo u narednom kvartalu planira se 20% povećanja predstavnika prodaje.

“Tokom prošle godine, kompanije čije se poslovanje sa ovom vrstom opreme zasnivalo na radu sa drugim proizvođačima, postale su svesne Infinidata i pažljivo su pratile ponudu naših proizvoda, kao i rast na tržištu EMEA-e”, rekao je Dan Shprung, podpredsednik EMEA-e, Infinidat. “Neke od tih kompanija su sada naši korisnici, a prevazilaženje očekivanja po broju kupaca i partnera omogućilo je Infinidat-u da se pozicionira na tržištima kao što su Španija i Portugalija i stekne uporišta u većim kompanijama”.

Sa kontinuiranim rastom u poslednje tri godine, Infinidat je u 2017.godini objavio ostvareni promet od 1,6 milijardi dolara, čime se kompanija pozicionirala kao jedan od lidera na svetskom tržištu, u industriji koja generiše promet od oko 40 milijardi dolara godišnje.

Ključni uspesi Infinidata u 2017.godini:

Ostvareni uspesi u razvoju partnerskog kanala

Infinidat je razvio snažna i uspešna partnerstva u 2017.godini, što čini 80% ukupnog prihoda u EMEA regiji. Kompanija je imenovala novog direktora kanala za EMEA regiju, kako bi proširila svoj model distribucije i način poslovanja. U 2017.godini Infinidat je stekao nove partnere, uključujući mnoge koji su se proaktivno preselili u Infinidat, bez obzira na postojeća partnerstva sa vodećim kompanijama iz ovog sektora.

Inovacije proizvoda

Infinidat, na krilima uspeha u prethodnoj godini, nastavlja da ulaže u odeljenje za istraživanje i razvoj, planira tehnološki napredak na svojim proizvodima, kao i širenje portfolija, više detalja: https://www.infinidat.com/products-technology/infinibox/

U novembru 2017.godine InfiniBox R4 je predstavljen sa novim funkcijama, uključujući: sinhronu replikaciju, QoS i glavna poboljšanja na NAS servisima, koji se izdvajaju od ponuda konkurencije. Proširenjem poslovanja u nove regione,  Infinidat nastavlja da se širi u nova područja EMEA regije. Na primer, tokom 2017.godine bile su realizovane prodaje na sledećim novim tržištima: Češkoj, Švedskoj, Španiji i Portugalu. Pored toga, kompanija nastavlja da širi svoj rast u osnovnim industrijama, gde pouzdanost, skalabilnost i latencija podataka su ključni – tu spadaju: energetika, komunalna preduzeća, telekomunikacije i finansije.

Agilan softverski pristup umesto All-Flash

Za razliku od tradicionalnih sistema za skladištenje podataka, čija rešenja zavise od skupog hardvera koji je direktno zaslužan za performance istih, InfiniBox nastavlja softverski pristup. Algoritmi mašinskog učenja koriste se za izvlačenje veoma visokih performansi i pouzdanosti od jeftinog hardvera. InfiniBox sada omogućava veću troškovnu efikasnost, a ona je u prošlosti bila rezervisana samo za Google, Facebook i druge “hyperscale cloud” operatere, uključujući i velike centre poslovnih podataka.

"Pored naše tehnologije, Infinidatov agilni pristup nam omogućava da zaista poslušamo mišljenje naših kupaca - što nam daje očiglednu prednost nad našim konkurentima", nastavlja Shprung. "Kroz naše savetodavne usluge za klijente i nedavno imenovanje Eran Brovna kao CTO za EMEA region, klijenti naše kompanije dobijaju glas koji se usmerava na naše odeljenje za istraživanje i razvoj, pomažući nam da nastavimo sa isporučivanjem inovativnih proizvoda i karakteristika koje poboljšavaju vrednost naše ponude."

Da li ste zainteresovani za Infinidat proizvode?

Kontaktirajte naš tim: vad@asbis.rs 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.