Mart 19, 2019
Seagate obezbeđuje pouzdana rešenja za skladištenje u svim segmentima gde ...
Mart 06, 2019
Seagate ostaje posvećen pružanju kompletnog portfolio-a Exos™ uređaja koji ...
Februar 05, 2019
CloudFest 2019 je najveći skup u domenu Cloud, Hosting i Internet ...
Januar 15, 2019
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST - 16. Januar 2019., Limassol, Kipar
Decembar 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg centra za skladištenje sa Infortrend GSa 5000
Novembar 20, 2018
Western Digital je integrisao brend Tegile počev od ovog meseca, i sada je isti ...
Novembar 19, 2018
Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od ...
ASBIS je postao ovlašćeni distributer Brenda TYAN!

Avgust 07, 2018

DISTRBUTION AGREEMENT, TYAN

ASBIS je postao ovlašćeni distributer Brenda TYAN!

PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.

ASBIS je postao ovlašćeni distributer TYAN-a za EMEA tržište: centralna i Istočna Evropa, baltičke države, države bivšeg Sovjetskog saveza, Srednji istok i Afrika.

"Uzbuđeni smo što smo postali partneri sa kompanijom ASBIS i time smo predstaviti TYAN serverska rešenja EMEA tržištu. Ovo partnerstvo će učvrstiti našu prodajnu mrežu i poboljšati uslugu prema korisnicima duž EMEA tržišta,” rekao je Robby Lin, Senio Direktor MiTAC Kompanije Računarske Tehnologije, poslovne jedinice TYAN

“Vodeći TYAN-ov portfolio u segment HPC-a, skladištenje i claud-serverskih platformi je baziran na Intel® Xeon® skalabilnim procesorima i AMD EPYC™procesorima, a dizajniran je da podrže HPC, data centre, serverska skladišta i tržišno sigurnosne uređaje. Nadamo se da ćemo pružiti prilagodljive, visoko-integrisane i pouzdane proizvode i omogućiti sticanje novih poslovnih mogućnosti kroz ASBIS distributivne kanale.””

Georgii Saprykin, Product Marketing Manager, ASBIS Enterprises plc je izjavio:

"Partnerstvo sa TYAN proširuje ASBISOVU ponudu serverskih rešenja, čime omogućavamo našim korisnicima pouzdane platforme za cloud infrastrukture, Big Data i Deep Learning. Sa TYAN serverskim platformama i rešenjima za skladištenje podataka, naši klijenti se mogu fokusirati na širenje svog poslovanja i na spektar usluga koje obezbeđuju minimum vremena i dodatnih troškova"

About TYAN:

TYAN je vodeći serverski brend MiTAC Kompanije Računarske Tehnologije u okviru MiTAC Grupe (TSE:3706), dizajnira, proizvodi i plasira na tržište x86 i x86-64 servera/radne stanice vodeće tehnologije, platforme i serverska rešenja. Njihovi proizvodi se prodaju kupcima iz segmenta OEM, VAR, Sistem Integratorima i riselerima širom sveta. TYAN omogućava svojim klijentima da budu lideri u tehnologiji pružajući im prilagodljive, visoko-integrisane i pouzdane proizvode širokog spektra. Za više informacija posetite MiTAC vebsajt http://www.mic-holdings.com or TYAN’s website at http://www.tyan.com

O ASBIS-u:

ASBIS je vodeći Value Add Distributer, OEM i pružaoc rešenja za IT, IoT, IoT, AI diljem CEE, FSU, MEA. Kompanija je specijalizirana za value added distribuciju (VAD), B2B i ICT distribuciju rešenja od strane velikih partnera. Ekspertni timovi rade konfiguraciju hardvera i softverskih rešenja za cloud bazirane usluge. Za više informacija posetite www.asbis.com.