Jul 20, 2020
UPRAVLJANJE RADOM NA DALJINU SA GPU POJAČANIM VIRTUELNIM DESKTOP OKRUŽENJEM ...
Jul 07, 2020
AMD entuzijastima nudi više izbora nego ikada ranije uz nove Ryzen™ 3000XT ...
Jun 01, 2020
Bang & Olufsen, danski luksuzni audio brend, je objavio izlazak druge ...
Maj 26, 2020
G915 TKL kombinuje sofisticirani dizajn sa najmodernijim tehnologijama i ...
Maj 25, 2020
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST - 25. maj 2020. godine
Maj 18, 2020
U prvom kvartalu 2020. godine, opšti sporazum o mreži NVIDIA partnera (NPN) ...
Maj 05, 2020
Intel je predstavio 10. generaciju desktop procesora Intel® Core™ S-serije, ...
April 30, 2020
AMD proširuje 3. generaciju AMD Ryzen™ desktop porodice procesora, oslobodivši ...
April 24, 2020
Novi AMD EPYC™ procesori druge generacije redefinišu performanse za bazu ...
April 21, 2020
Novi Logitech G102 LIGHTSYNC gejming miš isporučuje vrhunske gejming ...
ASBIS je postao zvanični partner i distributer brenda HYPERVSN (od Kino-mo)

April 16, 2020

ASBIS, HYPERVSN

ASBIS je postao zvanični partner i distributer brenda HYPERVSN (od Kino-mo)

ASBIS je postao ovlašćeni partner kompanije Kino-mo (trguje kao HIPERVSN) i distribuiraće inovativnu 3D tehnologiju holografskog prikaza proizvedenu pod brendom HIPERVSN i preprodavati usluge u zemljama u kojima je prisutna kompanija ASBISc Enterprises Plc.

HYPERVSN je široko nagrađivana britanska kompanija koja proizvodi i razvija hi-tech vizuelna rešenja.HIPERVSN je od start-up-a prerastao u globalnu kompaniju koja razvija i isporučuje pametne, emocionalno ubedljive i vizuelno uticajne tehnologije.

Sporazum omogućava HIPERVSN-u da proširi prodajnu mrežu i efikasnije isporuči svoja rešenja, jer ASBIS ima lokalne stručne timove u svim regionima.

Partnerstvo sa HIPERVSN proširuje liniju Digital Signage rešenja ASBIS Grupe i omogućava ASBIS-u da klijentima pruži još jedno visokotehnološko rešenje pružajući jedinstvenu priliku za privlačenje publike.

3D hologrami kompanije HIPERVSN zajedno sa platformom za upravljanje sadržajem zasnovanom na oblaku su sveobuhvatno rešenje koje postavlja Digital Signage budućnosti i pruža nezaboravno iskustvo kupca - jedan od glavnih principa ASBIS Grupe. Ova saradnja ima veliki potencijal za oba preduzeća.

O HYPERVSN-u:

HIPERVSN je kompanija za vizuelnu tehnologiju koja je odgovorna za razvoj inovativnog  3D holografskog sistema koji gledaocima pruža imerzivno iskustvo. HIPERVSN hardver radi u kombinaciji s platformom jedinstvenog i robusnog softvera kako bi kupcima pružio integrisano 360, visokokvalitetno poslovno rešenje. Iz našeg globalnog sedišta u Londonu, HIPERVSN pruža usluge našim partnerima i kupcima širom sveta.

O ASBIS-u:

ASBIS je vodeći distributer VAD, OEM i IT, IoT, IoT, AI rešenja koje pruža širom CEE, FSU i EMEA regiona. Kompanija je specijalizovana za distribuciju VAD, B2B tržišnih rešenja i distribuciju ICT proizvoda od globalnih dobavljača. Saradnjom sa liderima IT industrije i ekspertskim timovima Grupe konfigurišu se hardverski proizvodi i softverski elementi, usluge i tehnologije zasnovane na oblaku kako bi se stvorila komercijalno održiva rešenja.