Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Januar 21, 2020
ULTIMATIVNA GRAFIČKA KARTICA ZA 1080p GEJMING
Decembar 12, 2019
Ultra-responzivni, visokokvalitetni AAA gejming sa i do 60FPS i esports gejming ...
Novembar 25, 2019
Oslobodite se od rendera. Ostvarite svoju kreativnu viziju sa najmoćnijim ...
Novembar 19, 2019
Potreban vam je svestran PC koji ispunjave svaki zahtev? Kupite Athlon.
Novembar 13, 2019
Projektovan da inspiriše i osnaži igrače, strimere i stvaraoce sadržaja. ...
Novembar 06, 2019
Nadalje integriše inovativnu Cylance tehnologiju veštačke inteligencije
Oktobar 30, 2019
Intel je objavio sve detalje i dostupnost za novi 9th Gen Intel® Core™ ...
Septembar 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno predstavljanje svojih novih ...
Septembar 09, 2019
Najavljujemo aktivne DACS, QSA56 port adaptere i 400G DR4 primopredajnike koji ...
Septembar 06, 2019
BigTwin™ sistem i Ultra SuperServer® obezbeđuju dvocifreno poboljšanje ...
ASBIS je dobio “Regional Business Partner 2011” priznanje

Jun 23, 2011

ASBIS, Biznis partner

ASBIS je dobio “Regional Business Partner 2011” priznanje

Godišnja nagrada Biznis partner ustanovljena je pre 17 godina u želji da se afirmišu sve najbolje kompanije i institucije u zemlji i regionu

Beograd, (Srbija), 23. jun 2011. – ASBISc Enterprises Plc., vodeći distributer IT proizvoda u EMEA regionu, nagrađen je priznanjem “Regionalni biznis partner 2011” tokom godišnje ceremonije koja je održana u hotelu Continental u Beogradu, Srbija.

Godišnja nagrada Biznis partner ustanovljena je pre 17 godina u želji da se afirmišu sve najbolje kompanije i institucije. Specifičnost nagrade i posebna čast za njene dobitnike je u činjenici da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju određene kriterijume.
Nagrada ima regionalni karakter i namenjena je svim kompanijama iz zemalja u regionu (Slovenija, Mađarska, Rumunija, Moldavija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grčka, Kipar), bez obzira na delatnost, veličinu i oblik vlasništva.
 

“Počastvovani smo ovom nagradom jer ona prepoznaje napore i posvećenost našeg tima u realizaciji vizije kompanije tokom svih godina provedenih u ovom biznisu”, rekao je Predrag Vrućinić, Country Manager u ASBIS Serbia. “Prvenstveno, za ovaj uspeh zaslužni su naši partneri i izuzetna saradnja koju imamo, ali i stručnosti našeg tima i već prepoznatljivoj fleksibilnosti.”

Konačna odluka o dodeli nagrade kompaniji ASBIS doneta je nakon sveobuhvatnog razmatranja rezultata koji su potvrdili da kompanija postiže profitabilne poslovne rezultate, primenjuje visoke profesionalne i etičke standarde, uvažava poslovne partnere, klijente, kupce, vodi računa o širim socijalnim i lokalnim interesima zajednice kao i ekološkim imperativima.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu http://www.bpartner.co.rs/general.php?id=87

ASBIS Received “Regional Business Partner 2011” Award

Foto: G-din. Predrag Vrućinić (desno), Country Manager at ASBIS Serbia, prima nagrad u Regionalni biznis partner 2011.

O ASBISU
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sedištem na Kipru specijalizovan je za distribuciju IT proizvoda vodećih svetskih proizvođača kao što su Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Kompanije poseduje lokalne kancelarije u 26 zemalja, više od 1.200 zaposlenih i 32.000 aktivnih kupaca u više od 70 zemalja sveta, a ostvaren promet je dostigao 1.43 milijarde dolara u 2011. Za više informacija posetite www.asbis.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.