Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

 

Ovo će vam se svideti! Ovo nije samo još jedna promocija “Kupi i osvoji”, ovo je neverovatna mogućnost da naučite više o Intel proizvodima, da se zabavite, da sretnete ASBIS menadžere … da zaradite. 

DA, DA, DA  -  ASBIS poklanja 400 000 Intel® Technology Provider bodova, svojim kupcima!

Izaberi svoj način, potvrdi svoje učešće u promociji prihvatanjem Uslova i dozvoli da budeš nagrađen!

>> Za registraciju vaših dostignuća posetite

 

Intel® Xeon™ Scalable Processors

8th Generation Intel® Core™ Processors

   

 Read more...

 

 

Učešće na seminaru donosi 2000 bodova

 

 

Registracija na Intel® Technology Provider programu donosi 500 bodova

 

 

Tvoja priča / CPU oglašavanje 2000 bodova

   

 Read more...

 

Trening 500 bodova

 

Registracija na Intel® Technology Provider programu donosi 500 bodova

 

CPU oglašavanje 2000 bodova

 

#ILoveIntelCPU 5000 bodova

 

Uslovi učestvovanja:

  • Morate biti aktivan Gold ili Platinum član Intel® Technology Provider programa . Da bi ste zaradili bodove morate biti registrovan član.
  • Za dodatne informacije, molimo vas pogledajte ograničenja & uslove učestvovanja u Intel® Technology Provider programu putem sajtawww.intel.com/reseller.
  • Ova promocija je organizovana od strane "ASBIS Enterprises PLC, registrovana prema zakonu Republike Kipar, registarski broj HE 75069, registracijska adresa: Diamond Court, 43 ulica Kolonakiou, Agios Athanasios, 4103 Limassol, Kipar, telefon: +357-25-857-000, web stranica: www.asbis.com (u nastavku ASBIS). Intel ne snosi nikakvu odgovornost za ovu promociju i ne snosi nikakvu štetu ako je ista nastala iz ove promocije.
  • Zamena ili prebacivanje nagrada nije dozvoljeno a nagrade ne mogu biti otkupljene za gotovinu
  • Svi postojeći članovi Intel Technology Provider Programa (“ITPs”) imaju parvo da učestvuju u predloženim aktivnostima I dobiju jednak broj bodova koji se nude za svaku od aktivnosti.
  • Slanjem materijala koji se odnosi na Extraordinary Promociju! ASBISu putem E-mail ili registracijom bilo kakvih detalja vezanih za navedenu promociju na web stranicama, klijent potvrđuje svoje učestvovanje u promociji i njegovi pravni zastupnici su upoznati i slažu se sa uslovima i načinom promocije. ASBIS ima dozvolu za obradu dostavljenih materijala, uključujući i lične podatke i mogućnost da ih koristi na društvenim mrežama i na web stranici isključivo u marketinške svrhe.
  • Isključivo korisnik će biti odgovoran za poštovanje svih važećih poreskih zakona ili propisa, prilikom primanja bodova.