Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

REGISTRACIJA DOSTIGNUĆA

Dobrodošli na stranicu DOSTIGNUĆA nagradne igre - Intel Extraordinary Promotion!

 

Ovde možete proći obuke, dostaviti svoje postavljene oglase ili priče sa društvenih mreža i kontaktirati koordinatora programa kako biste dobili pojašnjenja o pravilima.
Molimo izaberite željenu aktivnost i uživajte u nagradi!

Registracija na Intel® Technology Provider program

Svi Intel® Technology Provider partneri mogu zaraditi bodove na kvalifikovanim kupovinama Intel proizvoda. Partneri onda mogu potrošiti svoje bodove na Gold i Platinum nivou i dobiti fantastične nagrade uključujući vaučere; za lokalne distributere, marketinške materijale i vaučere za putovanja. Pridružite se odmah kako biste počeli da zarađujete.

Nakon registracije svog ITP broja koristeći link ispod i nakon što dobijemo potvrdu od Intela, dobićete nagradu. Registracija i zahtev treba da se podnesu u periodu trajanja promocije

 

Kurs - 8. i 9. Generacija Intel® Core™ Procesora

Pogledajte tri edukativna video klipa o osmoj generaciji Intel Core procesora koristeći linkove ispod (trebalo bi da ste već registrovani u Intel Technology Provider kako biste im pristupili)

Oglašavanje 8. i 9. generation Intel® Core™ Procesora

Uradite 3 promotivne aktivnosti sa Intel procesorima 8. generacije i osvojite 2000 bodova. Ne zaboravite da pošaljete medijaplan na odobrenje pre nego što počnete sa oglašavanjem i napravite snimke ekrana kako biste dobili svoju nagradu!

#ILoveIntelCPU na društvenim mrežama

Podelite svoj post na društvenim mrežama o korišćenju Intel Core procesora 8.generacije, dodajte hešteg #ILoveIntelCPU, podesite da ga je moguće podeliti i osvoji 5000 poena.

Učešće na serverskom seminaru / demo događaju

Svaki učesnik serverskog / demo događaja održanog od strane ASBIS-a tokom perioda promocije je dobrodošao da registruje svoje učešće i osvoji jednu od 40 nagrada od po 2000 bodova.

 

Intel® Xeon™ Skalabilni Procesori: vaša uspešna priča / oglašavanje procesora

Napišite “VAŠU PRIČU” - kratka priča (min. 500 simbola) o vašem iskustvu u korišćenju Intel Xeon Skalabilnih Procesora I/ILI o prednostima Intel Xeon Procesora u odnosu na konkurenciju. Druga opcija je da odradite 3 promotivne aktivnosti koje sadrže Intel XEON Skalabilnu familiju procesora. Nagrada za uspešan završetak  – 2000 bodova