Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

 

EXTRAORDINARY PROMOTION:

Intel® Xeon™ Skalabilni Procesori

Opšta pravila:

  • Promocija je namenjena svim ASBIS partnerima u svim zemljama EMEA regije gde ASBIS Grupa posluje
  • Promotivni period počinje odmah nakon objavljivanja na www.asbis.rs i traje dok god se ne potroše nagradni bodovi koji su na raspolaganju ili do 31.03.2019.godine.
  • Promocija nije povezana sa kupovinom bilo kog proizvoda, već je samo potrebno da učesnici budu registrovani članovi Intel® Technology Provider programa (“ITPs”), kako bi zarađivali bodove.
  • Svaka kompanija može da zaradi maksimalno 4500 bodova po takmičenju.


Kako zaraditi ITP bodove:

Želimo da vam skrenemo pažnju i da vas podstaknemo da aktivno učestvujete na treninzima i sličnim manifestacijama koje su vezane za servere koji se temelje na Intel Xeon skalabilnim procesorima organizovanim od strane ASBIS-ovih lokalnih timova, kako u Asbis kancelarijama tako i u spoljnim lokacijama tokom promotivnog perioda. Svaki učesnik će moći da se registruje na ASBIS stranice putem stranice DOSTIGNUĆA, kreiranoj posebno za akciju “Neverovatna promocija" u periodu od 10.09.2018. do 31.03.2019. godine i na taj način će moći da učestvuje u lutrijskom izvlačenju gde će se podeliti 40 nagrada po 2000 bodova. 

U slučaju da partner nije registrovan član Intel® Technology Provider Programa – pozivamo vas da se registrujete na stranici http://www.intel.com/reseller i pošaljete vaš ITP broj vašem ASBIS komercijalisti, kako bi vas upisao u listu i to putem stranice DOSTIGNUĆA – što donosi 500 bodova

 

Ispričaj “SVOJU PRIČU” – o vašem korisničkom iskustvu sa Intel Xeon Skalabilnim Procesorom i/ili sve njegove prednosti u odnosu na konkurente i pošaljite nam ih, zajedno sa odobrenjem za korišćenje putem ASBIS društvenih mreža stranice DOSTIGNUĆA.
 

Kliknite da biste se registrovali

Kliknite da biste kontaktirali ASBIS koordinatora promocije